BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Καινοτομίες της Dewulf στην Potato Europe, πρωταγωνιστής το Certa 40

Η Dewulf θα παρουσιάσει δύο σημαντικές καινοτομίες κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης και θα επιδείξει επίσης την πλήρη σειρά εξοπλισμού πατάτας.

dewulf-kwatro-809

Βασίλης Σοφός

291
0

Η εμπορική έκθεση Potato Europe για τον διεθνή τομέα της πατάτας θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο, στις 6-7 Σεπτεμβρίου και η Dewulf θα είναι φυσικά παρούσα. Το νέο Certa 40 Integral θα είναι το κύριο μηχάνημα στην κατηγορία της τεχνολογίας φύτευσης που θα παρουσιάσει η εταιρεία.



Αυτή η φυτευτική μηχανή έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Dewulf, με σκοπό να συνδυάζει την κατεργασία του εδάφους, τη φύτευση και το φρεζάρισμα σε ένα μόνο πέρασμα. Η βέλτιστη κατανομή του βάρους μεταξύ τρακτέρ, αποθήκης και μηχανήματος αποτέλεσε βασική αρχή σχεδιασμού. Μια άλλη καινοτομία θα εισαχθεί στον τομέα της αποθήκευσης.



Το MH 241 θα διατίθεται πλέον με το Scotts Evolution, μια καινοτόμο μονάδα καθαρισμού από τον Βρετανό κατασκευαστή. Αυτή η φιλική προς το προϊόν λύση επιτρέπει στους χρήστες να κοσκινίζουν πολλά χώματα χωρίς να προκαλούν προβλήματα οι πέτρες και οι σβώλοι. Φυσικά, θα παρουσιαστούν οι υπάρχουσες αυτοκινούμενες μηχανές Enduro και RA 3060, καθώς και η πλήρης σειρά εξοπλισμού αποθήκευσης Dewulf.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία