BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Mini Agri-e: Το νέο ηλεκτρικό τηλεσκοπικό της Dieci εξηλεκτρισμένο

Το νέο ηλεκτρικό όχημα αποτελεί μέρος του έργου ηλεκτροκίνησης της γκάμας, γνωστό ως DIECI-E. Το μοντέλο καινοτομεί με τη φιλοσοφία βιωσιμότητάς τους, τη ευελιξία του και τις τεχνολογίες που προσφέρει.

electric-telehandler-mini-agri-e_07-1030x687_2

Βασίλης Σοφός

332
0

Η οικονομία, η καινοτομία και η βιωσιμότητα είναι οι τρεις πυλώνες του DIECI-E, του νέου μεγάλου έργου που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από τον κατασκευαστή με έδρα το Montecchio Emilia και είναι αφιερωμένο στον γεωργικό και βιομηχανικό τομέα.

Μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση, που υλοποιείται τώρα με το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό τηλεσκοπικό μηχάνημα στον κλάδο, το Mini Agri-e. Ένα ευρύτατο σχέδιο, το οποίο προβλέπει την παραγωγή και άλλων ηλεκτροκίνητων μοντέλων, που θα έρθουν μεσοπρόθεσμα. Ο στόχος είναι να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει διαφορετικούς πελάτες με διαφορετικές ανάγκες στην αγορά, ελαχιστοποιώντας τους συμβιβασμούς με την προσαρμογή στις μελλοντικές εξελίξεις πάντα με οικολογική προοπτική, εξασφαλίζοντας ευελιξία μεταξύ κλασικών και ηλεκτρικών μοντέλων.



Ο πελάτης είναι ο κινητήριος μοχλός κάθε ιδέας και έργου της DIECI-E, με τις υλοποιήσεις να καθιστούν αυτά τα τηλεσκοπικά μηχανήματα προσαρμόσιμα και ευέλικτα καλύπτοντας τις πιθανές ανάγκες, επιτρέποντας την πρόσβαση στην ηλεκτρική λύση με τις καλύτερες επιδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Mini Agri-e: Το «καμάρι» του project DIECI-E

Όπως αναφέρθηκε, η σημαντικότερη καινοτομία της υλοποίησης DIECI-E είναι αναμφίβολα ο καινοτόμος 100% ηλεκτρικός τηλεσκοπικός φορτωτής Mini Agri-e. Στην πραγματικότητα, το πλήρως ηλεκτρικό τηλεσκοπικό Mini Agri-e ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις του και την αρθρωτή δομή του. Αυτή επιτρέπει την προσαρμογή μετά την πώληση, γεγονός που το διαφοροποιεί από παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Το ίδιο το τηλεσκοπικό μηχάνημα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο μηχάνημα, ειδικά στη γεωργία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή, περιστασιακή ή εποχιακή βάση.



Στην περίπτωση ενός ηλεκτρικού φορτωτή, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παίζει καθοριστικό ρόλο. Χάρη στην ευελιξία του Mini Agri-E, την οποία εγγυάται το E-Modular Power Pack, ένα plug-in σύστημα που καθιστά το τηλεσκοπικό αρθρωτό, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει και να εγκαταθιστά τον αριθμό των μπαταριών που πραγματικά χρειάζεται, ανάλογα με τις επιχειρησιακές του απαιτήσεις, ακόμη και όταν βρίσκεται στο χωράφι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι πλέον ο χειριστής που πρέπει να προσαρμοστεί στον τηλεσκοπικό, αλλά το αντίστροφο. Επομένως, οι φορείς εκμετάλλευσης που χρησιμοποιούν το Mini Agri-e θα μπορούν επίσης να επεκτείνουν τη συστοιχία μπαταριών στον αγρό, για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Επιπλέον, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της επένδυσης, θα μπορούν επίσης οι ίδιοι να επεκτείνουν τον αριθμό των μπαταριών που διατίθενται μετά την αγορά, καθώς και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με τις λύσεις που αναπτύσσονται επί του παρόντος στο πλαίσιο του έργου DIECI-E. Η καινοτομία της DIECI ξεκινάει από τον ίδιο το σχεδιασμό της διάταξης του οχήματος, ξεκινώντας από τη θέση των εξαρτημάτων, μέσω της ανάπτυξης μιας ειδικής ηλεκτρικής πλατφόρμας, μέχρι την επιλογή των εξαρτημάτων που είναι κατάλληλα για το σκοπό αυτό.



Στο Mini Agri-e υπάρχουν λύσεις που συνδέονται με τρεις διαφορετικές αιτήσεις ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη θέση και την ταχεία αποσυναρμολόγηση των μπαταριών, τη βελτιστοποίηση του υδραυλικού ελέγχου του μηχανήματος για εξοικονόμηση ενέργειας και, τέλος, την ίδια την αρθρωτή ιδέα, που συνδέεται με χαρακτηριστικά που θα προστεθούν αργότερα. Κάθε μία από αυτές τις πτυχές απαιτούσε την ανάπτυξη ειδικών λύσεων για την εξασφάλιση προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Με το Mini Agri-e, η DIECI ηλεκτροδοτεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς ένα συμπαγή και ευέλικτο τηλεσκοπικό φορτωτή, ικανό να ανταποκριθεί σε πολλαπλές λειτουργικές ανάγκες. Εν κατακλείδι, με την ηλεκτρική του έκδοση, το Mini Agri διατηρεί τις υψηλές επιδόσεις του και προσφέρει μια νέα βιώσιμη εναλλακτική λύση στον αγροτικό τομέα.

Trattoriweb

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Dieci
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία