BACK TO
TOP
Profi

Δύναμη, άνεση και ευελιξία συνδυάζει ο τηλεσκοπικός φορτωτής JCB 532-70

Οι 3 διαφορετικές εκδόσεις AGRI, AGRI SUPER και AGRI XTRA των νέας γενιάς μηχανημάτων της εταιρείας προσφέρουνιπποδυνάμεις από 109 έως 150 ίππους και 4 διαφορετικά σασμάν (ανάλογα με την έκδοση), παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης.

542-70-AGRI-SUPER-Telehandler

59
0

H JCB παρουσιάζει τη νέα γενιά αγροτικών τηλεσκοπικών φορτωτών με ανυψωτική ικανότητα από 3,2 έως 6 τόνους και μέγιστο ύψος εργασίας από 6 έως 9,5 μέτρα. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τον καινούργιο ισχυρό κινητήρα DieselMAX, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από την JCB, ο οποίος συμμορφώνεται με τα απαιτητικά πρότυπα εκπομπών ρύπων Stage V και προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Οι 3 διαφορετικές εκδόσεις AGRI, AGRI SUPER και AGRI XTRA με ιπποδυνάμεις από 109 έως 150 ίππους και 4 διαφορετικά σασμάν (ανά λογα με την έκδοση) παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης.

Εκ των κορυφαίων μοντέλων

Ο τηλεσκοπικός φορτωτής 532-70 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της JCB στον τομέα της αγροκτηνοτροφίας. Εξοπλισμένος πλέον με κινητήρα προδιαγραφών ρύπων Stage V, έχει ανυψωτική ικανότητα 3,2 τόνους και μέγιστο ύψος εργασίας τα επτά μέτρα. Είναι διαθέσιμος με ιπποδυνάμεις από 109 έως 150 ίππους και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 σασμάν: 4 speed Powershift με TorqueLock, 4 speed Powershift, 6-Speed Autoshift με TorqueLock και Dual Tech Variable Transmition (DTVT).

Η νέα εργονομική καμπίνα commandplus, το μέγεθος της οποίας έχει αυξηθεί κατά 12%, προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και μειωμένα επίπεδα θορύβου, λέει η κατασκευάστρια. Εξοπλισμένη με πληθώρα συστημάτων, δίνει πρόσβαση στον χειριστή σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες διασφαλίζοντας την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του μηχανήματος. Όπως και όλα τα μοντέλα της JCB, ο 532-70 είναι ευέλικτος ακόμα και σε περιορισμένους χώρους χάρη στο συμπαγές μεταξόνιο και τη μικρή γωνία στροφής.

Ο φορτωτής 532-70 είναι ευέλικτος ακόμα και σε περιορισμένους χώρους χάρις στο συμπαγές μεταξόνιο και τη μικρή γωνία στροφής. 


Η τετρακίνηση είναι στα στάνταρ του μηχανήματος, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη έλξη για κάθε εργασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μετάδοση κίνησης μόνο στους 2 τροχούς ελαχιστοποιώντας τη φθορά των ελαστικών και την κατανάλωση καυσίμου κατά την κίνηση στον δρόμο.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του μηχανήματος από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, η μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων εξαρτημάτων και ο τελευταίας τεχνολογίας κινητήρας DieselMAX με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, καθιστούν τον 532-70 έναν από τους πιο παραγωγικούς και αξιόπιστους συνεργάτες των αγροκτηνοτρόφων.

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς αγροτικών
τηλεσκοπικών φορτωτών με κινητήρα STAGE V 



Τα μηχανήματα της JCB διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Unitrack AEE (210/5570535)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία