BACK TO
TOP
Profi

Ελαφρύς σχεδιασμός και ευκολία χειρισμού με τα χορτοκοπτικά Fella

Τα μοντέλα Ramos 3575 TRANS-RC αλλά και τα Ramos 313 TRANS-RC της Fella συνδυάζουν οικονομία με μέγιστη απόδοση, ακρίβεια και τα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη συγκομιδή.

169018-10386516

251
2

Οι χορτοκοπτικές μηχανές δίσκων Fella προσφέρουν βέλτιστα αποτελέσματα κοπής χάρη τη στιβαρή τους κατασκευή και το μεγάλο πλάτος εργασίας.

Fella Ramos 3575 TRANS-RC

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του μηχανήματος είναι η ευελιξία του. Η ελευθερία κίνησης της μονάδας χλοοκοπτικού στη θέση εργασίας έως και 400 χιλιοστά, για παράδειγμα, το εμποδίζει να έρθει σε επαφή ή να σκάψει μέσα σε ανώμαλο έδαφος. Το μηχάνημα αναρτάται επίσης με ρυθμιζόμενα ελατήρια και η πίεση επαφής ρυθμίζεται στις συνθήκες λειτουργίας.

Από τις αρχές του 2011, η FΕLLA έχει ενσωματωθεί πλήρως στην AGCO Corporation.


Διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής λεπίδας ComfortChange, συσκευή διάχυσης (spreader device) για επιτάχυνση της διαδικασίας στεγνώματος για μοντέλα KC και ειδικές λάμες (skids) για μεγαλύτερα ύψη κοπής και ως προστασία φθοράς για πετρώδες κι αμμώδες έδαφος.

Fella Ramos 313 TRANS-RC

Η μηχανή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από την ευκολία χειρισμού και την εξαιρετική ευελιξία της. Μπορεί να μετακινηθεί πίσω από το τρακτέρ, τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά (κεντρικό τιμόνι) . Το ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί απεριόριστα και άνετα από έναν κεντρικό στρόφαλο, ενώ η ράβδος κοπής είναι τοποθετημένη στις άκρες του ανθεκτικού πλαισίου στήριξης.

Η Fella διαθέτει σήμερα 13 διαφορετικά μοντέλα από χορτοκοπτικές μηχανές. 


Σε συνδυασμό με την παράλληλη προσαρμογή της μονάδας χορτοκοπτικού σε ανώμαλο έδαφος, αποτρέπεται η βίαιη καταπόνηση του. Παράλληλα εξασφαλίζεται χαμηλότερη πίεση εδάφους και κατανάλωση καυσίμου χάρη στο ότι το σημείο ρυμούλκησης είναι τοποθετημένο καλά προς στο εμπρός μέρος της ανάρτησης. Διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής λεπίδας ComfortChange, ελαστικά μεγάλου μεγέθους 11.5 / 80-15.3 για χαμηλή πίεση εδάφους σε επιφάνειες λιγότερο ικανές να υποστηρίξουν μεγάλα φορτία.

Τα μηχανήματα της Fella διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία KOUIMTZIS Group (τηλ. 2310/792222)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fella
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

12-06-2023 00:30Nobbyip

<a href=https://propecia.mom>no presription finasteride</a> Unfortunately due to injuries, a lymphadenopathy to remove a benign lymphatic cyst and incredible stress due to the loss of my husband to terminal cancer, I developed severe lymphedema in my lower extremities after a marathon 62 hour study session with virtually no breaks and or movement

Απάντηση

22-03-2023 14:36blootte

Devin ENwsTvILhWV 5 21 2022 <a href=http://buycialis.homes>buy generic cialis online cheap</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία