BACK TO
TOP
Profi

Νέες σειρές τρακτέρ Ferrari με τελευταίας γενιάς κινητήρες

Τα νέα Ferrari τρακτέρ ειδικής καλλιέργειας εξοπλίζονται με κινητήρες Stage 5 που λειτουργούν ηλεκτρονικά και συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά τον έλεγχο των εκπομπών. Η νέα τεχνολογία κινητήρων μεταφράζεται σε χαμηλότερη κατανάλωση, λιγότερες τοξικές εκπομπές και μεγαλύτερη άνεση λειτουργίας.

Vega-RS-Rops-in-vineyard

661
0

Tα μοντέλα Ferrari Vega, Thor, Stellar και Draco διαθέτουν υπετροφοδοτούμενο κινητήρα Kohler 2,4 λίτρων που αποδίδει 75 ίππους. Και είναι εξοπλισμένος με σύστημα EGR μαζί με καταλύτη DOC για μείωση των εκπομπών και ενίσχυση της λειτουργικής απόδοσης.



Οι τελευταίας γενιάς κινητήρες Common Rail εξασφαλίζουν ακριβή έλεγχο ψεκασμού, αποδοτικότερη καύση, βελτιωμένη απόδοση και λιγότερη κατανάλωση καυσίμου. Ο κινητήρας και ο συμπλέκτης συνδέονται άμεσα με έναν μόνο άξονα που μεταδίδει κίνηση τόσο στον κύριο συμπλέκτη του κιβωτίου ταχυτήτων όσο και στον συμπλέκτη PTO, προσδίδοντας στο Ιταλικό τρακτέρ συμπαγείς διαστάσεις και μεγαλύτερες γωνίες διεύθυνσης.

Κιβώτιο ταχυτήτων

Τα τρακτέρ της Ferrari προσφέρονται με συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο αποτελείται από 4 ταχύτητες και 4 ομάδες, για συνολικά 16 σχέσεις εμπρός και πίσω, με τη χρήση ρεβέρσας. Το φάσμα ταχυτήτων (από 700 m/h έως 40 km/h) επιτρέπει την επιλογή της καλύτερης ταχύτητας για την απαιτούμενη χρήση, με την ακόλουθη εξοικονόμηση καυσίμου, μειωμένη πίεση στα μηχανικά εξαρτήματα και καλύτερη ποιότητα εργασίας.

Ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα

Η ρεβέρσα EasyDrive® με ηλεκτροϋδραυλική λειτουργία είναι ιδιαίτερα εύχρηστη για όλες εκείνες τις εργασίες που απαιτούν πολλές αλλαγές κατεύθυνσης, όπως συντήρηση πρασίνου, χειρισμός υλικών με ανυψωτικό πιρούνι, εργασίες μετακίνησης χιονιού ή για μετακινήσεις στο κεφαλάρι σε αμπελώνες και οπωρώνες.

Ευκινησία

Το τιμόνι είναι υποβοηθούμενο, μέσω ενός ειδικού υδραυλικού συστήματος. Οι ελιγμοί είναι ακριβείς και οι ακτίνες στροφής είναι πολύ μικρές τόσο σε μοντέλα με τιμόνι όσο και σε εκείνα με κεντρική άρθρωση, και ιδιαίτερα στις εκδόσεις Dualsteer®

Υδραυλικό σύστημα

Το υδραυλικό σύστημα διαθέτει δύο κυκλώματα με ανεξάρτητες αντλίες και εναλλάκτη θερμότητας για ψύξη λαδιού. Ο μεγάλος σε ισχύ ρυθμός ροής των αντλιών επιτρέπει τη σύνδεση όλων των σύγχρονων εργαλείων για εξειδικευμένη γεωργία.

After sales service

Τα τρακτέρ της σειράς FERRARI καλύπτονται πλήρως με υψηλής ποιότητας after sales υποστήριξη η οποία προσφέρει πλήρη και άμεση κάλυψη σε ανταλλακτικά και άμεση τεχνική υποστήριξη 24/7 σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ακόμα και μέσα στο χωράφι. Όλα αυτά μόνο από μια ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της όπως η Γ.Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία