BACK TO
TOP
Profi

Επίδειξη μηχανημάτων Orizzonti και Alpego στη Νεμέα

Στη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, τα μηχανήματα που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι αγρότες της περιοχής αφορούσαν σε φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέα και λιπασματοδιανομέα αμπελουργικό.

Alpego_1

826
0

Στην παρουσίαση-επίδειξη των αμπελουργικών μηχανημάτων Alpego και Orizzonti προχώρησε στη Νεμέα Κορινθίας η εταιρεία Alpellas AE. Η εταιρεία «Orizzonti» από τον ιταλικό Βορρά διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε υδραυλικά μηχανήματα για κατεργασία μέσα στις σειρές, μετρώντας πολλά χρόνια μελέτης στα συγκεκριμένα μηχανήματα με πληθώρα πλαισίων για όλες τις διαστάσεις σειρών και τις θέσεις ανάρτησης τους στο τρακτέρ, καθώς και με πολλαπλά εργαλεία κατεργασίας για όλες τις καλλιεργητικές φροντίδες στα αμπέλια και στα δέντρα.


Σημειώνεται εδώ πως η δοκιμή έγινε με τη συνεργασία της Same Deutz Fahr Κορινθίας Γεωργιτσας, η οποία και υποστήριξε την εκδήλωση. Τα μηχανήματα που δοκιμάστηκαν ήταν: φρέζα αμπελουργική 1,8 μτ., πολυμηχάνημα κατεργασίας χόρτων μέσα στις σειρές, καταστροφέας και λιπασματοδιανομέας αμπελουργικός.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ORIZZONTI και Alpego είναι η εταιρεία ALPELLAS A.E.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία