BACK TO
TOP
Θεσμικά

Διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου για τις υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ

Tη διενέργεια σχετικής μειοδοτικής δημοπρασίας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η Κτηματική Υπηρεσία Αθηνών - Ανατολικής Αττικής, η οποία αφορά στη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση των Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

ypourgio-agrotikis-anaptiksis-aftodioikisi_2

149
0

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 12.519,10 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας 11.819,10 τ.μ. περίπου και λοιπούς βοηθητικούς χώρους μικτής επιφάνειας 700 τ.μ. περίπου, ενώ η μηνιαία μίσθωση που δύναται να γίνει δεκτή από το δημόσιο είναι έως 100.000 ευρώ τον μήνα.

Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκαμήνου, όπως αυτή η μεταβολή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ).

Σύμφωνα με την διακήρυξη γίνονται δεκτά ακίνητα των οποίων οι επιφάνειες υπολείπονται μέχρι ποσοστού 5% των παραπάνω επιφανειών. Επίσης να διαθέτει υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους είκοσι (20) θέσεων στάθμευσης. Οι επιφάνειες αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα. Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. 2. Το ακίνητο θα πρέπει να είναι ενιαίο, λειτουργικά ανεξάρτητο και να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων και σε ακτίνα 800 μέτρων από Μ.Μ.Μ. σταθερής τροχιάς.

Δείτε εδώ τη διακήρυξη

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές