BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Για 2η χρονιά το φεστιβάλ πεζοπορίας Andros on Foot

Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου 2019 και ολοκληρώνεται στις 20 του μήνα.

pezoporia_1

29
0

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο φεστιβάλ πεζοπορίας Andros on Foot ξεκίνησε. Σε τριάντα ημέρες οι πεζοπόροι που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, στην πρώτη πεζοπορία του Φεστιβάλ, την υπέροχη ρεματιά και το μυλοχώρι των Φρουσαίων με τους διάσπαρτους ερειπωμένους νερόμυλους. 


Μετά την περσινή επιτυχία, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν πολλαπλασιαστεί και πεζοπόροι κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή εξερεύνησης της Άνδρου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, αφού το τοπίο του νησιού παρουσιάζει θεαματικές εναλλαγές, με εύφορες κοιλάδες και βουνά, καταπράσινα μονοπάτια, εντυπωσιακές ξερολιθιές, ρυάκια και καταρράκτες κι όλα αυτά σε διαδρομές που συναντούν ιστορικά μνημεία της Άνδρου, από την προϊστορική περίοδο μέχρι τις μέρες μας.

Ταυτόχρονα, οι πεζοπόροι που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα και να ξεφαντώσουν με παραδοσιακές μουσικές, γνωρίζοντας από κοντά τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του νησιού. Δεκάδες εθελοντές και πολλοί τοπικοί σύλλογοι φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια, ώστε οι συμμετέχοντες να βιώσουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. 

Μια πολύ χαρακτηριστική «γεύση» μπορούν να πάρουν όσοι ενδιαφέρονται, παρακολουθώντας στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=GMkbL8uQywQ&feature=youtu.be.

Επίσης, το φετινό teaser του Φεστιβάλ που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου Νώντα Μαρμαρά, είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Rk4V11jIG4k

Οι εγγραφές και οι κρατήσεις θέσεων συνεχίζονται, ενώ η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και περιγράφεται αναλυτικά στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/participation_step_by_step/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/events/, ενώ οι εγγραφές και οι κρατήσεις θέσεων συνεχίζονται.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ στο www.androsonfootfestival.gr

Χορηγός επικοινωνίας του 2ου Andros on Foot Festival είναι η ΕΡΤ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία