Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Η πιο μαγική απόδραση

Όλες οι εποχές έχουν κάτι μοναδικό να δώσουν: αρώματα της φύσης, τοπία μαγικά, παραμύθια γραμμένα στα πλατανόφυλλα, αφηγήσεις ιστοριών στην όχθη του ποταμού, μουσικές και τραγούδια μέσα στο δάσος... σαν όνειρα των παιδικών μας χρόνων μας περιμένουν.

DSC05847

29
0

Σε μιάμιση ώρα από την Αθήνα και μισή ώρα από την Εθνική, ακολουθώντας τις ταμπέλες προς «Συνεβρό» και «Θεματικό Πάρκο Συνεβρού» φτάνετε στο Area Synest.


Στο Area Synest κανείς δε χάνεται, όσο απέραντο κι αν είναι το τοπίο, αφού υπάρχουν παντού πινακίδες και χάρτης του θεματικού πάρκου, που οδηγούν τον επισκέπτη στο μέρος που επιθυμεί.Στην είσοδο του πάρκου περιμένουν τους επισκέπτες τρεχούμενα νερά τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα, τα νούφαρα και τις υπέροχες γαλάζιες λιβελούλες.Από τα χωριά των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, τον Περιστερώνα, το Κοτοχωριό με τα σπάνια είδη πουλερικών, τα αγριόπουλα, το Κουνελοχωριό , τα παγώνια, μέχρι την εξέδρα με θέα στο δάσος, τον Παραδοσιακό Καφενέ, τις λίμνες και τους χώρους εστίασης.


Διασχίζοντας τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη , ο επισκέπτης εισέρχεται στο θεματικό πάρκο όπου σε όλη την έκταση του αναδύονται αρώματα από λουλούδια και αρωματικά φυτά από όλο τον κόσμο.Το θερμοκήπιο του ``Area Synest`` φιλοξενεί κατά εποχές διάφορα θέματα.

Η πεζοπορία στο θεματικό πάρκο συνεχίζεται ανακαλύπτοντας ο επισκέπτης κτίσματα παλαιότερης αρχιτεκτονικής, που αναβιώνουν τη παραδοσιακή ζωή των Αρμενίων όπως το Λαογραφικό Μουσείο του Area Synest ενώ οι δραστηριότητες στο πάρκο, χαρίζουν στην οικογένεια ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.

Διαμονή

Το Home Hotel, που βρίσκεται στον φιλόξενο και παραμυθένιο χώρο του ``Area Synest`` μέσα στη φύση, προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής στον επισκέπτη του, παρέχοντάς του ανέσεις υψηλής ποιότητας.

Δραστηριότητες

Σε ένα τοπίο έντονης βλάστησης και δένδρων ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει, να παρατηρήσει, να παίξει μαζί με τα κουνέλια που θα βρεί στην Κoυνελοχωριό, να δεί από κοντά διαφορετικές ράτσες περιστεριών, ανά τον κόσμο στην Γωνιά των περιστεριών, να επισκεφτεί την χειροποίητη Φωλιά πουλιών στο γεροπλάτανο, να δει από κοντά πάπιες και χηνόπαπιες  που κολυμπούν ανέμελα στη λίμνη και να παεί μια βόλτα από το Κοτοχωριό που θα βρεί διαφορετικές ράτσες από κότες κατοικούν και φιλοξενούνται στα προσεγμένα και κομψά κοτόσπιτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Area Synest επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.areasynest.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία