BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Γιορτή και ημερίδα μελιού στη Λάρισα

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει την παραδοσιακή γιορτή μελιού στο κέντρο της πόλης (πλατεία Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας), το διάστημα από 17 έως 22 Δεκεμβρίου 2018.

agiortimeliouLARdec18new

17
0

Στα περίπτερα του Συλλόγου, εκτός από γύρη, πρόπολη και βασιλικός πολτός, θα υπάρχουν κεριά και κεραλοιφές, μαζί με γευστικές και μουσικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της φετινής γιορτής διοργανώνεται και ημερίδα με θέμα «Οι μέλισσες θεραπεύουν», στις 20 Δεκέμβρη - ώρα 18:00μμ, σε αίθουσα της Περιφέρειας. Ο Δημήτρης Μόσιαλος, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Κατερίνα Καρατάσου, επόπτρια Κέντρου Μελισσοκομίας Λάρισας και ο Νικόλαος Ασούτης Διδάρας, επιθεωρητής ΕΦΕΤ θα ενημερώσουν τους καταναλωτές για τις σημαντικές βιολογικές δράσεις των προϊόντων της μέλισσας και τις χρήσεις τους στην καθημερινή διατροφή και την ιατρική.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει την εκλογοαπολογιστική γενική του συνέλευση την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30πμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44 – ισόγειο), με θέματα στην ημερήσια διάταξη: διοικητικός απολογισμός, οικονομικός απολογισμός, έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, ορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών και διάφορες ανακοινώσεις.


Πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία