BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τι τα πέρασαν τα πρόβατα, ορτύκια;

Αυτό όταν αναλάβεις υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής!

48_44

11
0

Από το σχολείο µας έλεγαν για την επίλυση προβληµάτων στα µαθηµατικά ότι δεν συγκρίνουµε ποτέ ανόµοια πράγµατα, π.χ µήλα µε πορτοκάλια. Κάπως έτσι, δεν συγκρίνουµε το γάλα µε τα πρόβατα. Όπως, τι σχέση έχει η περσινή κατάσταση που βγήκε η συνδεδεµένη ενίσχυση µε τη φετινή που ενέσκηψε η πανδηµία και έµειναν αδιάθετα τα αρνιά το Πάσχα και βγήκαν τα 4 ευρώ. «Τι τα πέρασαν τα πρόβατα, ορτύκια;», ρωτάει φίλος της στήλης. Αυτά συµβαίνουν µας λένε συντελεστές του κλάδου όταν επικρατούν λογικές «διαίρει και βασίλευε», που αδυνατούν ακόµη να χωνέψουν την «εξίσωση» του Μαυρουδή.

Υβρίδια

Μέχρι να έρθει η αναλογιστική µελέτη για τον «νέο ΕΛΓΑ», δεν ξέρω πόσοι καύσωνες, χαλάζια και πληµµύρες θα µεσολαβήσουν.

Κάπως έτσι και η συζήτηση στη Βουλή, που προκάλεσε ο Λάκωνας πρώην υπουργός της πλατείας, για τις ζηµιές κατά την ανθοφορία και την καρποδεσία ελιάς από τον πρόσφατο καύσωνα.

 Ανάµεσα στα πολλά που ακούστηκαν και η ένταξη της ελαιοκαλλιέργειας στις προαιρετικές συνδεµένες ενισχύσεις µε τον Μαυρουδή να λέει ότι για να συµβεί κάτι τέτοιο -καθώς απαιτεί πάνω από 150 εκατ. ευρώ- θα πρέπει από το συνολικό ετήσιο µπάτζετ συνδεδεµένων των 180 εκατ. ευρώ να βγουν σχεδόν όλα τα άλλα προϊόντα. Και είναι και 18 πανάθεµά τα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία