BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το τενεκεδάκι µε το πακέτο Χατζηγάκη

Όταν πληρωθεί η συνδεδεµένη θα µας ζητήσει πίσω ο Λιβανός το πακέτο Χατζηγάκη!

48_85

8
1

Για να δούµε τώρα πώς θα βρεθεί άκρη µε το…στοιχειωµένο «πακέτο Χατζηγάκη» των 425 εκατ. που δόθηκε το 2009 στους Έλληνες αγρότες και κρίθηκε το 2011 ασύµβατο µε το ενωσιακό πλαίσιο. Έκτοτε, ακολούθησαν προσφυγές εκ µέρους της ΕΕ, µε τις ελληνικές αρχές να προσπαθούν να αποφύγουν τις ανακτήσεις. Την Τετάρτη το Ευρωδικαστήριο χτύπησε το τελευταίο καµπανάκι. Τι µέλει γενέσθαι θα φανεί, για το αν το τενεκεδάκι των αποφάσεων θα ξαναπάει στον επόµενο. Μέχρι τούδε, ο λογαριασµός και το ποινολόγιο µεγαλώνουν. Πάντως, δεν λες και εύκολα στους αγρότες που µετρούν ακόµη τις πληγές τους από τον παγετό, φέρτε πίσω τα χρήµατα.

 

Υβρίδια

  Tη συµβολή του Καρανίκα (σ.σ σύµβουλος πρωθυπουργού, κυβέρνησης Τσίπρα) για το νοµοθετικό πλαίσιο για την φαρµακευτική κάνναβη ώστε να ανοίξουν οι δρόµοι στην ελληνική αγορά, αναγνώρισε ο Άδωνις, χαρακτηρίζοντας όµως τον τότε νόµο «ατελή» επειδή από τις 170 αιτήσεις για µονάδες παραγωγής, µόνο
µία στην Κόρινθο λειτουργεί.

 Ο νυν υπουργός δείχνει θετικός σε προσθήκες και αλλαγές που προτείνονται από την αντιπολίτευση σε επιµέρους διατάξεις του νοµοσχεδίου.

 Πάντως, ο Βαγγέλης (σ.σ πρώην υπουργός της πλατείας), για τα πρακτικά θυµίζει τις δηλώσεις Άδωνι και Μαυρουδή «η πρώτη επένδυση που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι ο µπάφος», κάνοντας λόγο για…κωλοτούµπα.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-05-2021 10:14Φωνη βοωντος....

Εχω ξαναπει σε προηγουμενο σχολιο μου,οτι πολλα απο αυτα τα χρηματα απο το πακετο χατζηγακη,εχουν επιστραφει εκ μερους των παραγωγων.ενας απο τους παραγωγους ειμαι ΚΙ ΕΓΩ.εχω επιστρεψει το μισο ποσο απο αυτο που ειχα λαβει τοτε ως αποζημιωση.μην αναφερετε την ειδηση μονοπλευρα.το προβλημα αυτο υφισταται εδω καιρο και Ο ΕΛΓΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.αν τωρα κανουν την παπια για να τα ξαναλαβουν,τοτε θα γινει μακελειο.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία