BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ανησυχεί η αριθµητική του 40% προκαταβολής

Το θέµα είναι ότι η Λάρισα έπεσε στη Β’ Εθνική, ενώ ο Πανσερραϊκός παλεύει για το πρωτάθληµα!

48_90

15
0

Aυτό µε την προκαταβολή του 40% για τις ζηµιές του παγετού του Απριλίου, που δεν είναι για το 100% της ζηµιάς αλλά για την ασφαλιζόµενη αξία, δεν το «χώνεψε» ο αγροτικός κόσµος, που έβγαλε τα κοµπιουτεράκια και είδε πως ούτε καν… Κάποιοι, ετοιµάζουν νέες συµβολικές καταλήψεις σε περιφέρειες και ΕΛΓΑ. Καµία συγκίνηση για τις νοµοθετικές πρωτοβουλίες που θα φέρει ο Σπήλιος για τις όψιµες ποικιλίες δενδροκαλλιεργειών στο προανθικό στάδιο. Κατά τα λοιπά, τα µόνα ποσά που θα τρέξουν άµεσα είναι τα 3,5 εκατ. ευρώ για υπερωρίες και οδοιπορικά των εκτιµητών. Τα tablets, τι απέγιναν;

 

Υβρίδια

  Παθογένειες δεκαετιών, καταγράφουν οι ερευνητές στη µελέτη της διαΝΕΟσις για την πολιτική διαχείρισης του αρδευτικού νερού µέσω των απαρχαιωµένων δικτύων που διαχειρίζονται οι ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ.

  Συστήνουν τη συνένωση αρκετών ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ µε βάση κριτήρια µεγέθους και οργανωτικής δοµής, θεωρούν αναγκαία πρόβλεψη για διοίκηση από managers, υποδοµή για συνεργασία µε τον ιδιωτικό τοµέα καθώς και επιστηµονικό προσωπικό και Κεντρικής Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων (ΚΥΕΒ), στο υπουργείο της πλατείας.

  Μένει να εκκινήσουν και µε τους πόρους του Ταµείου Ανάκαµψης, τα έργα και µέσω Σ∆ΙΤ, για πιο ολοκληρωµένη αντιµετώπιση του «καυτού» ζητήµατος για τον πρωτογενή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία