BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το συννεφάκι έδειξε εξαρχής η μέθοδος Βάρρα

Υπολοχαγός Νατάσσα...

48_123

444
0

Αµέτρητο µελάνι χρειάστηκε να χυθεί για να µπει το νερό στ’ αυλάκι, να σταµατήσουν οι υπεργολαβίες και όλα να πάνε στο κυβερνητικό νέφος για τη λήψη των άµεσων ενισχύσεων, µε αντικειµενικό τρόπο. Τι να λέµε, αν δεν το είχε ξεκουνήσει το θέµα ένας ροµαντικός καθηγητής, που ήθελε να βάλει τάξη σε αίσχη ετών (σ.σ. φάκελοι στον Εισαγγελέα), τίποτα δεν θα είχε συµβεί. Βέβαια, τα επινίκια ανήκουν στον νέο υπουργό της πλατείας που αν µη τι άλλο, σε αυτή τη φάση δείχνει έτοιµος και αποφασισµένος και για άλλες τοµές. Τα τρωκτικά βέβαια παραµονεύουν γι’ αυτό χρειάζεται διαρκής…απεντόµωση.

Υβρίδια

  • Χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική πορεύονται οι εναποµείναντες παραγωγοί τεύτλων, προσβλέποντας στις πιέσεις που ασκούν οι τοπικοί βουλευτές για κάτι παραπάνω τουλάχιστον στο κοµµάτι της συνδεδεµένης στήριξης.
  • Οι ελπίδες για αναβίωση της καλλιέργειας, µέσω του στρατηγικού επενδυτή αποδειχθήκαν φρούδες και το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων των παραγωγών είναι εντελώς αρνητικό αφού η περυσινή παραγωγή απορροφήθηκε από µονάδες βιοαερίου µε χαµηλή τιµή. 
  • Το θέµα έθεσε ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), στον υπουργό Γεωργαντά ζητώντας να εξεταστεί η δυνατότητα επιπλέον οικονοµικής συνδροµής, µέσω άλλων χρηµατοδοτικού εργαλείου.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία