BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις

Πάμε για μια αναμνηστική γιατί έρχονται και εκλογές!

48_157

1262
0

Σιγά µην δεν γινόταν και φέτος θέµα µε τις πληρωµές. Όπως πάντα, υπάρχει µια κατηγορία απλήρωτων και διαµαρτυρόµενων δικαιούχων, που αυτή τη φορά έχουν στο πλευρό τους ανώνυµους ΚΥ∆ύτες, που απώλεσαν προνόµια, όχι όµως και την αλαζονεία του παρελθόντος. Ως φαίνεται, οι ανοιχτές διαδικασίες δεν αφήνουν περιθώρια για προνοµιακές καταστάσεις και πρέπει κάποιοι να αντιληφθούν πως άλλαξε η…πίστα. Και όπως λέει και ο ποιητής «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις»…Τώρα τα περί OLAF, ακούγονται ως καταγγελίες σε τηλεπαράθυρο στον... Εισαγγελάτο!

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Άλλα περίµεναν οι συκοπαραγωγοί και άλλα βρήκαν. Ο λόγος για τις εγκριθείσες ενισχύσεις 115 ευρώ προς τους παραγωγούς ξηρών σύκων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας.
  • Οι υποσχέσεις, λένε που είχαν δοθεί από υπουργικά στόµατα εκείνης της περιόδου και τον ΕΛΓΑ, και µε βάσει τους σχετικούς υπολογισµούς, ανέβαζαν τις αποζηµιώσεις στα 250 ευρώ το στρέµµα…
  • Βέβαια, σχολιάζουν οι παραγωγοί, αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά, καθώς η γενική αντιµετώπιση είναι οι αγρότες να αντιµετωπίζονται ως ο τελευταίος τροχός… δεδοµένου ότι και στις κορωνο-ενισχύσεις τα ποσά που έλαβαν ήταν και µισά και µε χρονοκαθυστέρηση µηνών.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία