BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μιλάµε για βαριές προτεραιότητες

Την επόµενη φορά θα σας προσφέρουµε και γλαδιόλες!

48_219

149
0

Μπορεί το αγροτικό ζήτηµα να µην λύθηκε, όµως µέσα στο επόµενο τρίµηνο, θα µετράµε τουλάχιστον 20-25 Αγροτικά Τµήµατα στα Επιµελητήρια! Μάλιστα, αν το γνώριζε αυτό ο αγροτικός κόσµος… ίσως και να µην χρειαζόταν να έρθει µε τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, καίγοντας όλα τα χρήµατα από την επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου, που δεν έχει ακόµα εισπράξει. Ο υπουργός της πλατείας, πάντως, την ηµέρα της αποχώρησης των αγροτών τακτοποιούσε σε δίωρη τηλεδιάσκεψη, τα της συνδροµής εκ µέρους αγροτών (τσεκ), και Βάθη (προϋπολογισµός) για να τρέξει ο…θεσµός.

  • Η αξιόλογη ευρωπαϊκή δεξαµενή σκέψης Farm Europe, µε αφορµή το κύµα αγροτικών κινητοποιήσεων στη Γηραιά, και τα «πυροσβεστικά» µέτρα και τις υποσχέσεις για απλούστευση της ΚΑΠ, λέει πως η Κοµισιόν δεν πρέπει να «ξεφύγει µε µερικά λόγια συµπόνοιας».
  • Μάλιστα, ζητά να µάθει από τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών τι περιµένουν από τη γεωργία της ΕΕ, πιέζοντας να το δείξει µε κίνητρα, εργαλεία και χρηµατοδοτήσεις προς όλους τους αγρότες.
  • Μέχρι τώρα, λέει η Farm Europe δε έχει απαντηθεί το ερώτηµα: εξακολουθεί να έχει η γεωργία στρατηγική σηµασία για την ΕΕ; Εξακολουθεί να θέλει η ΕΕ τους αγρότες της; Τι περιµένει από αυτούς;
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία