BACK TO
TOP
Brand name

To Γαλανό Μεταγγιτσίου πάει Βρυξέλλες για ΠΟΠ

Δημοσιεύτηκε η περίληψη του αιτήματος καταχώρισης ως ΠΟΠ για το Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής-Galano Metaggitsiou Chalkidikis» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΙΠΠ, στις 30 Απριλίου 2012.

To Γαλανό Μεταγγιτσίου πάει Βρυξέλλες για ΠΟΠ

0
0

Η περίληψη του αιτήματος καταχώρισης διατίθεται στο κοινό μέσω του blog του Α/Σ Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής (www.eleoladometaggitsioy.blogspot.com) στην αντίστοιχη ανάρτηση στις 07/05/2012, http://eleoladometaggitsioy.blogspot.com/2012/05/blog-post_07.html και στη σελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην αντίστοιχη ανάρτηση στις 30/04/2012, http://www.minagric.gr/greek/data/pop-pge/ΠΕΡΙΛΗΨΗ%20ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ%20ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ%20ΓΑΛΑΝΟ%20ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ%20ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ_new.pdf.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής με τη σειρά του ευχαριστεί την κα. Κασάπη Παυλίνα για τη σύνταξη-υλοποίηση του φακέλου ΠΟΠ για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ‘‘Γαλανό Μεταγγιτσίου Χααλκιδικής-Galano Metaggitsiou Chalkidikis’’ και όσους εργάστηκαν πάνω στο θέμα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον ΑΣ Μεταγγιτσίου στην Agrenda που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία