BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τεχνολογικό Βραβείο Interpoma 2018

Aπομένουν λίγες μέρες για την υποβολή καινοτόμας πρότασης.

ainterpomma-technology-award-2018NEW

7
0

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το πρώτο Τεχνολογικό Βραβείο της Interpoma παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στα πλαίσια της Interpoma 2018 στις 15-17 Νοεμβρίου, που διοργανώνεται από τη Fiera Bolzano σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Μπολζάνο και της SOI (Societa di Ortoflorofrutticoltura Italiana).

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το βραβείο είναι χωρίς χρέωση και απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες που εκθέτουν στη διοργάνωση και των οποίων τα προϊόντα παρασκευάζονται με τεχνολογικές και μηχανολογικές καινοτομίες στις κατηγορίες του Χωραφιού (Field) και Μετά τη Συγκομιδή (Post Harvest).

Η κριτική επιτροπή από ειδικούς και ερευνητές από όλο τον κόσμο έχει μέχρι στιγμής λάβει συμμετοχές από ιταλικές, βελγικές, βρετανικές, ισπανικές και γερμανικές εταιρείες – γεγονός που καταδεικνύει ότι η διοργάνωση του Bolzano είναι το κορυφαίο διεθνές γεγονός για τη βιομηχανία μήλου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή που θα λάβει χώρα στις 15 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Südtirol Lounge στα περίπτερα της Interpoma. Η καθεμία διάκριση στις δύο κατηγορίες βραβείων της Interpoma θα συνοδευτεί από ένα πακέτο αξίας 5.000 ευρώ, που θα περιλαμβάνει μια αναμνηστική πλάκα, ένα εμπορικό βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων που θα διαφημίζει το προϊόν και χτίσιμο του προφίλ στα πλαίσια της Interpoma 2018 που θα συνοδεύονται από προβολή, σχεδιασμένη ώστε να αναδείξει και κάνει γνωστούς τους νικητές και τα επιτεύγματά τους.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να στέλνονται με email στη διεύθυνση: interpoma@fruitecom.it.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση:

www.fierabolzano.it/interpoma/en/technology_award.htm

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία