BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Εργαστήρια κατάρτισης από τον Enterprise Greece

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ευρω-Μεσογειακού Δικτύου ANIMA Investment Network) συνδιοργανώνει με το ANIMA δύο εργαστήρια κατάρτισης (Master Classes) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος EBSOMED.

aenterprisegreeceinvestrade

15
0

Στόχος του προγράμματος η ενίσχυση του μεσογειακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος και η προώθηση της βιώσιμης οικονομίας, η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή της Μεσογείου.

Το πρώτο Master Class θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιανουαρίου 2019 με θέμα: "Τοπικό μάρκετινγκ: δόμηση και προώθηση ενός ελκυστικού οικοσυστήματος > Territorial marketing: structuring and promoting an attractive ecosystem" και το δεύτερο στις 24-25 Ιανουαρίου 2019 με θέμα: "Ανάπτυξη πρότζεκτ και μάνατζμεντ: συνεργασία και συγκέντρωση χρημάτων, Project development and management: cooperation and fund raising".

Πρόκειται για πιστοποιημένα εργαστήρια κατάρτισης στα οποία θα συμμετέχουν περίπου 50 στελέχη οργανισμών οικονομικής ανάπτυξης των χωρών της Μεσογείου.

Παράλληλα, στις 22 Ιανουαρίου 2019 ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης με αντίστοιχους ελληνικούς φορείς ενώ στις 23 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε δύο φορείς των κλάδων της τεχνολογίας και καινοτομίας καθώς και του τουρισμού.

Η δεκαετής ενεργός συμμετοχή του Οργανισμού Enterprise Greece στο Δίκτυο ANIMA και ιδίως από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για δεύτερη φορά σηματοδοτεί τη βούληση να συνεισφέρει στη διαρκή βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος της Μεσογείου καθώς και στην επίτευξη μιας κοινής και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, που συνιστά και τον βασικό στόχο του Δικτύου.

Το δίκτυο ANIMA αποτελείται από εθνικούς και περιφερειακούς φορείς προώθησης επενδύσεων και εμπορίου, διεθνείς οργανισμούς, επαγγελματικές οργανώσεις, φορείς καινοτομίας και ερευνητικά ιδρύματα της περιοχής. Προσφέρει στους εταίρους του εργαλεία οικονομικής και επιχειρηματικής πληροφόρησης αναφορικά με τις μεσογειακές αγορές, αναπτύσσει προγράμματα που αποσκοπούν στην αύξηση της ελκυστικότητας της περιοχής και οργανώνει συναντήσεις ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών και τεχνογνωσίας μεταξύ των χωρών.

Enterprise Greece

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

www.enterprisegreece.gov.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία