BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Drink Pink στο Χίλτον

Τα ροζέ καταγράφονται ως μια από τις πιο δυνατές οινικές τάσεις παγκοσμίως, στην οποία στρέφονται όλο και περισσότερο Έλληνες παραγωγοί και οινόφιλοι. Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza», που συνέβαλε στην πορεία γνωριμίας τους στο κοινό δίνει και φέτος ραντεβού την Κυριακή 9 Ιουνίου (ώρες 12:00 – 20:00μμ), στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

aekdhdrinkpink19iv

22
0

Νέες ετικέτες, πρωτοεμφανιζόμενα στην εκδήλωση κρασιά και η νέα εσοδεία καθιερωμένων ροζέ, που πρωτοστάτησαν στην άνοδο των κρασιών αυτού του χρώματος, θα φιλοξενηθούν στην εκδήλωση.

Όπως υπογραμμίζεται, τα τελευταία χρόνια, μετά την αύξηση της παραγωγής ελληνικών ανοιχτόχρωμων ροζέ, η χρωματική γκάμα τους έχει διευρυνθεί. Ανάλογο είναι το αρωματικό, όσο και το γευστικό τους εύρος. Προτείνονται ως απεριτίφ, αφού θεωρείται ότι ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα πιάτα της ελληνικής και όχι μόνο κουζίνας, και ως συνοδευτικά γκουρμέ πιάτων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έχουν ξεχωρίσει και θα ομαδοποιηθούν προς δοκιμή σε πέντε μεγάλες γευστικές κατηγορίες (μαζί με τα αφρώδη), για να διευκολύνεται η δοκιμή τους και οι προτάσεις συνταιριάσματος τους με φαγητό:

1) Ελαφριά και φρέσκα ροζέ (πιο κοντά στα λευκά, όπου ανήκουν και τα περισσότερα ανοιχτόχρωμα ροζέ)

2) Γεμάτα και πλούσια (πιο κοντά στα κόκκινα)

3) Φρουτώδη και απαλά με μεστή γεύση

4) Μυελώδη και φρουτώδη (με κάποια αίσθηση γλυκύτητας)

και 5) Γλυκά και φρουτώδη ροζέ

Όπως κάθε χρόνο, οι επισκέπτες του Drink Pink Rosé Wine Extravaganza 2019 (που διοργανώνεται από το Οινόραμα) θα δοκιμάζουν τα κρασιά, χωρίς τη φυσική παρουσία οινοπαραγωγών («self-pour»), με θέα την πισίνα του Hilton Αθηνών, συγκαταλέγοντάς τα στις επιλογές τους για το καλοκαίρι.

Αρωγοί στις δοκιμές θα είναι ο κατατοπιστικός κατάλογος της εκδήλωσης (ένας χρήσιμος οδηγός ροζέ κρασιών) και οι ενημερωτικές μπροσούρες πίσω από κάθε κρασί.

Είσοδος: 10 ευρώ


Περισσότερες πληροφορίες

www.drinkpink.gr

τηλ: 210 76 00 560, email: info@vinetum.gr

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Fb: Oenorama | Twitter:@Oenorama

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία