Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Το βλέµµα των αναλυτών στις καιρικές συνθήκες-σπορές των HΠΑ

Βρισκόµαστε εν αναµονή νέων τοποθετήσεων κερδοσκοπικών κεφαλαίων στο βαµβάκι. Κατόπιν της πτώσης µέχρι λίγο κάτω από τα 78 σεντς ανά λίµπρα και της άµεσης ανοδικής αντίδρασης που ξεπέρασε τα 80 σεντς, η πλειονότητα των αναλυτών θεωρεί πως τα χαµηλά για την ώρα τα είδαµε.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

187
1

Με βοήθεια από τη φυσική αγορά αλλά και τη γενικότερη ανοδική πορεία των χρηµατιστηρίων εµπορευµάτων θα δούµε σύντοµα την υπέρβαση του εύρους των 80-85 σεντς.

Πλέον µην ξεχνάµε πως µπαίνουµε στην εποχή όπου οι καιρικές συνθήκες κυρίως στις ΗΠΑ επηρεάζουν σηµαντικά τη χρηµατιστηριακή αγορά βάµβακος.

Η χρηµατιστηριακή πτώση δεν έχει µεταβάλει σηµαντικά το πριµ επί του χρηµατιστηρίου για τα ανοιχτά συµβόλαια νέας σοδειάς. Γίνεται µεν καλύτερη διαπραγµάτευση µε στόχο να πιάσουµε λίγους πόντους υψηλότερους, εντούτοις ακόµα δεν έχουµε δει κάτι σηµαντικά καλύτερο. Οι παραδοσιακοί αγοραστές της σοδειάς µας εξακολουθούν να πληρώνουν πριµ (βάση) περίπου 3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις τιµές ∆εκεµβρίου ‘21. Οι εκκοκκιστές κάνουν προσπάθεια για να φτάσουµε στα 4 σεντς ανά λίµπρα πριµ για τα λευκά βαµβάκια. Ανάµεσα σε αυτές τις δύο τιµές σηµειώνονται µε δυσκολία λίγες προπωλήσεις ακόµα.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία