Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Νομοθεσία

mpaginetas_2

Επισφραγίστηκε, με την υπουργική απόφαση με Αριθμό 6353/210150, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο διορισμός του Κωνσταντίνου Μπαγινέτα, στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

vouli12--5-thumb-large--2-thumb-large

Για τις 12:30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τη ρύθμιση που αφορά στην προστασία της α΄ κατοικίας, η οποία θα αποτελέσει το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, μετά τη λήξη της ισχύος του.

voylh-epitro-thumb-large

Eνστάσεις για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας εξέφρασαν αρμόδιοι φορείς κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται η τροπολογία που κατέθεσε χθες η κυβέρνηση.

28s1nim-thumb-large

Στην εικοσάχρονη εμπλοκή του για προσπάθεια εξεύρεσης λύσης όσον αφορά τη διαφορά της Αθήνας με τα Σκόπια για το ονοματολογικό, αλλά και στην κατάληξή της με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρθηκε χθες ο κ. Μάθιου Νίμιτς, ο μακροβιότερος απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των ανταποκριτών στον Οργανισμό στη Νέα Υόρκη.

f

Οι επικεφαλής επιστημονικοί σύμβουλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προτρέπουν την Επιτροπή να αναθεωρήσει την οδηγία της ΕΕ για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αξιοποίηση της τεχνολογίας επεξεργασίας γονιδίων.

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία