BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων το Antonio Carraro TRX

Το TRX είναι ένα ισοδιαµετρικό τρακτέρ µε σύστηµα RGS ™ Rev-Guide, ένα ολοκληρωµένο σύστηµα που επιτρέπει την περιστροφή της θέσης του οδηγού, του τιµονιού και των χειριστηρίων κατά 180°, προκειµένου να χρησιµοποιηθούν παρελκόµενα όπως περονοφόρα ανυψωτικά µηχανήµατα, λεπίδες, καταστροφείς, εκχιονιστικά µηχανήµατα. Η µεγάλη ευελιξία του το καθιστά ιδανικό τόσο για τη γεωργία όσο και για αστική χρήση και τη συντήρηση πρασίνου.

38_3

707
0

Η ευκολία στη χρήση, η ευστάθεια και η ευελιξία του ελκυστήρα, µε τους ισοδιαµετρικούς    τροχούς, η απαράµιλλη ευελιξία της αναστρέψιµης θέσης οδήγησης RGS™ και η ασφαλής λαβή του αρθρωτού πλαισίου ACTIO™ είναι µερικά από τα πλεονεκτήµατα αυτού του τρακτέρ. Το TRX συνδυάζει όλες τις απαιτήσεις της εξειδικευµένης γεωργίας σε ένα µόνο όχηµα που είναι σε θέση να προσαρµόζεται σε κάθε είδους αγροτική εφαρµογή σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους.

Με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 16 + 16 και δυναµοδότη 540 / 540e (540 και 750 στροφές), το TRX προσφέρει µέγιστη αξιοπιστία και επαγγελµατική απόδοση, αποτέλεσµα δεκαετιών µελέτης, σχεδιασµού και καινοτοµίας στον τοµέα των εξειδικευµένων ελκυστήρων.

Το τρακτέρ Antonio Carraro TRX έχει πολλαπλές εφαρµογές και είναι ιδιαίτερα χρήσιµο σε στενούς χώρους και για εργασίες σε πλαγιές. Είναι ιδανικό για οπωρώνες και αµπελώνες ειδικά σε επικλινή εδάφη. Οι χρήσεις του επεκτείνονται και στη συντήρηση δρόµων, αστικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων. Πρόκειται για ένα τρακτέρ διπλής κατεύθυνσης, µε περιστρεφόµενο κάθισµα και ίσους τροχούς, µικρό σε διαστάσεις και κατασκευασµένο να προσαρµόζεται και να εκτελεί πολλές και διαφορετικές εργασίες. Έχει την απαραίτητη απόσταση από το έδαφος παρά το χαµηλό συνολικό του ύψος, γεγονός που το καθιστά ευπροσάρµοστο σε όλες τις συνθήκες, µε την µεγαλύτερη δύναµη και τη µεγαλύτερη σταθερότητα ακόµη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως εργασίες σε πλευρικές και κάθετες πλαγιές και σε στενές καλλιέργειες, λέει η κατασκευάστρια εταιρεία. Επιπλέον η κατανοµή βάρους και η κίνηση στους 4 τροχούς προσφέρουν σταθερή πρόσφυση.

Τα τρακτέρ Antonio Carraro, είναι κατασκευασµένα µε µοντέρνο σχεδιασµό, ενώ οι κινητήρες που χρησιµοποιεί το εργοστάσιο είναι παγκοσµίου φήµης και µε απευθείας ψεκασµό, και εγγυώνται χαµηλή κατανάλωση και κορυφαίες επιδόσεις, υποστηρίζει τέλος η κατασκευάστρια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία