BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Krone αναβαθμίζει το αυτοκινούμενο χορτοκοπτικό της Big M 450 για τη μηδική

Το αυτοκινούμενο μοντέλο εφοδιάζεται τώρα με το χαλύβδινο κύλινδρο ξήρανσης CR,ο οποίος, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει μια πολύ καλή θεραπεία για τη μηδική.

EmtyhLYXcAMPKmd

Βασίλης Σοφός

224
0

Η Krone λανσάρει τα νέα χορτοξηραντικά της για το αυτοκινούμενο χορτοκοπτικό της BiG M, το οποίο θα μπορεί να ικανοποιήσει πλέον και όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν φυτά της ποικιλίας alfalfa. Συμπληρώνοντας το ήδη υπάρχον χαλύβδινο χορτοξηραντικό CV, η έκδοση CR προσφέρεται σε δύο παραλλαγές: πλαστικοί κύλινδροι με προφίλ και τα νέα ατσάλινα M-Rolls.



Το τελευταίο συνιστάται για πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως το ογκώδες και φυλλώδες υλικό ή τα πεδία που περιέχουν πολλές πέτρες. Οι χαλύβδινοι κύλινδροι διαμέτρου 25 εκατοστών κινούνται μεμονωμένα και έτσι επεξεργάζονται μεγάλους όγκους και επιτρέπουν στον επάνω κύλινδρο να κινείται προς τα έξω για να αποφευχθούν ξένα αντικείμενα.



Σημειωτέον ότι η ένταση ξήρανσης μπορεί να ρυθμιστεί σε στάδια μέσα από την καμπίνα με απόσταση κυλίνδρου από 0,5 έως 25 χιλιοστά. Το πλάτος κοπής του Big M 450 CR των 449 ίππων (κινητήρας Liebherr) είναι 9,90 μέτρα και τα χορτοκοπτικά διπλώνονται στα 3 μέτρα (πλάτος) και τα 4 μέτρα (ύψος) για τη μεταφορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία