BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με ειδικές εκδόσεις τηλεσκοπικών φορτωτών γιορτάζει η Schäffer τα 25 χρόνια πορείας

Από το 1996, η Schäffer κατασκευάζει τηλεσκοπικούς φορτωτές, φτάνοντας τώρα στο σημείο να έχει στην γκάμα της αρκετά μοντέλα για κάθε κλάδο, με τα 8620 T και 9640 T να προστίθενται τώρα ως οι νέες ειδικές εκδόσεις «Silver Edition» του κτηνοτροφικού και αγροτικού κλάδου.

Schaeffer-8620-T

Βασίλης Σοφός

20
0

Υψηλών προδιαγραφών μέσα- έξω θα είναι τα ειδικά μοντέλα τηλεσκοπικών φορτωτών 8620 T και 9640 T που λανσάρει η Schäffer για να γιορτάσει τα 25 χρόνια ιστορίας που κουβαλάει. Η εταιρεία εφοδιάζει τα δύο νέα μοντέλα με τα πιο δημοφιλή προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως το πακέτο άνεσης καμπίνας και η δυνατότητα κίνηση με 40 χλμ./ώρα που συνδυάζονται με ένα ισχυρό συνολικό πακέτο. Ωστόσο, τα μηχανήματα μπορούν να διαμορφωθούν ξεχωριστά με επιπλέον εξοπλισμό.



Τα δύο ειδικά μοντέλα είναι από τα πιο επιτυχημένα μηχανήματα στην τρέχουσα γκάμα, με την υψηλή, κεντρική θέση καθίσματος και την σχετική καλή θέα σε όλες τις πλευρές να ήταν πάντα καθοριστικά πλεονεκτήματα των αρθρωτών φορτωτών της εταιρείας. «Η βάση για την επιτυχία των μηχανημάτων μας είναι η στιβαρή κατασκευή και η υψηλή ώθηση», λέει η εταιρεία, η οποία έχει κερδίσει αρκετές φορές σε ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές τα τελευταία 25 χρόνια.

Schäffer 2630 SLT: Οικονομικός φορτωτής σε κόμπακτ διαστάσεις

Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει και τον μικρό φορτωτή 2630 SLT, ένα μοντέλο 25 ίππων με ύψος 1,95 μέτρα και πλάτος 1,02 μέτρα. Το μικρό καθημερινό εργαλείο του κτηνοτρόφου διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα της Kubota και κινείται άνετα με το βάρος του στους 2,5 τόνους. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κινητήρας είναι πολύ χαμηλών εκπομπών, χωρίς την ανάγκη συστημάτων μετεπεξεργασίας των καυσαερίων. Η μέγιστη ροπή επιτυγχάνεται στις 1500 σ.α.λ. με το μηχάνημα να παραμένει αθόρυβο και οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου.



Όταν χρησιμοποιείται με φτυάρι, το 2630 SLT έχει φορτίο ανατροπής έως 1,7 τόνους. Με τον ανθεκτικό ιστό του, ανυψώνει φορτία σε ύψος 2,88 μέτρων ενώ η αρθρωτή αρχιτεκτονική του το κάνει ευέλικτο, αν ληφθεί υπόψη και το χαμηλό συνολικό ύψος των 1,95 μέτρων. Η εταιρεία λέει μάλιστα ότι ο φορτωτής διατίθεται τόσο σε έκδοση καμπίνα όσο και σε έκδοση με ενισχυμένο σύστημα προστασίας του κεφαλιού, χωρίς καμπίνα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία