BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νικήτριες του «Factory 2020» με το πιο αποδοτικό εργοστάσιο Case-Steyr

Το εργοστάσιο, και κατ'επέκταση ο όμιλος CNH, έλαβε το βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού Factory 2020, διεξαχθέντος από τις εταιρείες Fraunhofer Austria και Austrian Industriemagazin.

steyr_multi_4120_front_mower_1968

Βασίλης Σοφός

40
0

Ο όμιλος CNH έλαβε το βραβείο «Efficient Company of the Year» στα πλαίσια του διαγωνισμού «Factory 2020» που διοργάνωσαν οι Fraunhofer Austria και Austrian Industriemagazin, σε μια από τις πιο δύσκολες χρονικές στιγμές για τον κατασκευαστικό τομέα λόγω των προκλήσεων που παρουσίασε η πανδημία του Covid-19.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 10 ηγετικού χαρακτήρα αυστριακές εταιρείες. Πρόκειται για ένα τιμητικό βραβείο που αντανακλά την ευελιξία του εκάστοτε εργοστασίου, τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, τα άριστα συστήματα παραγωγής, το ιστορικό συνεχών βελτιώσεων και, φυσικά, την επιτυχία στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Το βραβείο δίνεται ύστερα από μια ολοκληρωμένη διαδικασία που περιλαμβάνει αυτοαξιολόγηση, λεπτομερή ερωτηματολόγια, επιτόπιες αξιολογήσεις και πολλές συνεντεύξεις με βασικά άτομα του προσωπικού.



Οι 4 φιναλίστ υποβλήθηκαν σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης από κριτές της Fraunhofer Austria, η οποία ερευνά λύσεις προσανατολισμένες στην εφαρμογή προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας, μαζί με την Austrian Industriemagazin, το κορυφαίο μέσο για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον κατασκευαστικό τομέα.

Οι καινοτομίες του εργαστασίου

Το αυστριακό εργοστάσιο (St. Valentin), το οποίο έχει κατασκευάσει περίπου 600.000 τρακτέρ από το 1947, καλύπτει 170.180 τ.μ. και απασχολεί 600 άτομα από 18 διαφορετικές εθνικότητες.Ενσωματώνοντας τις αρχές κατασκευής παγκόσμιας κλάσης (WCM), ήταν η πρώτη βιομηχανική μονάδα παραγωγής CNH στην περιοχή της Ευρώπης που πέτυχε την κλάση Silver WCM.

Ένα από τα δυνατά σημεία του εργοστασίου, και το «κλειδί» για τη συνεχιζόμενη επιτυχία του είναι το υψηλό επίπεδο ευελιξίας κατασκευής που είναι δυνατό στην προσαρμόσιμη γραμμή συναρμολόγησης. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή ενός ευρέος φάσματος μοντέλων τρακτέρ, ανεξάρτητα από τον τύπο κατασκευής, τη γραμμή εξοπλισμού ή τα πρότυπα εκπομπών για κάθε χώρα.



Ωστόσο, παρά την πολυπλοκότητα και την αποτελεσματικότητά του, παρέχει ένα σχετικά ήσυχο, χαλαρό εργασιακό περιβάλλον. Διαχειριζόμενο 12.000 ανταλλακτικά από περισσότερους από 400 προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, το εργοστάσιο παράγει περίπου 10.000 τρακτέρ 100 έως 300 ίππων ετησίως για πελάτες σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Τα τρακτέρ Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series και Luxxum κατασκευάζονται εκεί παράλληλα με τα Steyr Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series και Multi, δηλαδή συνολικά 24 σειρές προϊόντων, 98 μοντέλα και 4.857 επιλογές. Ο Hannes Wögerbauer, διευθυντής του εργοστασίου St. Valentin, δηλώνει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε αυτό το δημοφιλές βραβείο, κάτι που έγινε δυνατό μόνο χάρη στην αφοσίωση και τη δέσμευση των υπαλλήλων που κάνουν την παραγωγή μας καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία