BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kioti λανσάρει τρεις νέες σειρές μικρών τρακτέρ

Η Kioti χωρίζει τώρα τα τρακτέρ κάτω από 30 ίππους στις σειρές Sub-Compact, Small Chassis και Mid-Chassis, όλα εξοπλισμένα με νέους κινητήρες Stage V.

Kioti_CX_COVER_5ebdc239cdd2f

Βασίλης Σοφός

104
0

Η αγορά των μικρών τρακτέρ με ισχύ έως 30 ίππους συνεχίζει να αναπτύσσεται πολύ δυναμικά σε χώρες όπως η Γερμναία από την άποψη του ότι πολλοί νέοι αγρότες επιθυμούν ένα ειδικό, μικρό και συμπαγές τρακτέρ. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα μικρά τρακτέρ αυτής της κατηγορίας συμμορφώνονται με τις οδηγίες εκπομπών Stage V, με την ίδια να αναβαθμίζει την γκάμα CS και CK παρουσιάζοντας τη νέα σειρά CX.

Η σειρά Sub-Compact

Το βασικό μοντέλο CS2220U (προηγουμένως CS2220M) έχει 21 ίππους και κιβώτιο 6x2 με τελική ταχύτητα 19 χλμ./ώρα. Το μικρό τρακτέρ χωρίς καμπίνα έχει εξωτερικό πλάτος 1,07 μέτρα και ύψος μικρότερο από 2 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί πολύ άνετα σε στενούς χώρους.

Αυτό ισχύει επίσης για μοντέλο CS2510H (προηγουμένως CS2610H) και το πιο ισχυρό, νέο μοντέλο premium CS2520H-GE. Τα δύο αυτά τρακτέρ τροφοδοτούνται από κινητήρα Daedong Kioti 25 ίππων και κιβώτιο ταχυτήτων HST δύο σταδίων. Με το νέο premium μοντέλο CS2520-GE, Kioti έρχεται με με ενσωματωμένο χειριστήριο για τη λειτουργία των παρελκόμενων, περιστρεφόμενη κολόνα τιμονιού και ηλεκτροϋδραυλική αλλαγή PTO για ευκολία.

Η σειρά τρακτέρ μικρού πλαισίου (Small Chassis)

Τα νέα μικρού πλαισίου μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στη γερμανική αγορά τον Απρίλιο/Μάιο σε δύο εκδόσεις: το βασικό μοντέλο CX2510H και το νέο premium μοντέλο CX2510CH. Αμφότερα είναι ελαφρώς φαρδύτερα (από 1,17 μέτρα) και ψηλότερα. Θα έχουν τελική ταχύτητα 22 χλμ./ώρα, σταθερό PTO, χειριστήριο με δύο πεντάλ HST και προαιρετικά μπροστινό PTO. Σημειωτέον ότι αποκλειστικά το premium μοντέλο έρχεται επίσης με εργοστασιακή καμπίνα και κλιματισμό στον βασικό εξοπλισμό.

Τρακτέρ μεσαίου πλαισίου από την Kioti

Εντελώς νέο στο χαρτοφυλάκιο μικρών τρακτέρ της Kioti είναι το CK2630D, το οποίο αποτελεί μέρος της λεγόμενης κατηγορίας τρακτέρ μεσαίου πλαισίου, με μεγαλύτερο πλάτος στα 1,38 μέτρα.



Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το πλατύτερ πλαίσιο εξασφαλίζει μια ασφαλή πρόσφυση στο πεδίο, για παράδειγμα σε μικρά χωράφια, οπωρώνες και βοσκοτόπους. Το CK2630D απευθύνεται ιδιαίτερα σε πελάτες που ασχολούνται με την καλλιέργεια φρούτων και σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί στο σασί του μια σειρά από παρελκόμενα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kioti
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία