BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η δύναμη της ηλεκτρικής ζιζανιοκτονίας AgXtend στις πλατφόρμες Braud

Η βιώσιμη λύση ζιζανιοκτονίας που αναπτύσσει και εφαρμόζει η AgXtend του ομίλου CNH φθάνει στις πλατφόρμες της Braud και στην έκθεση SITEVI 2021 οι δύο εταιρείες παρουσιάζουν το νέο σύστημα XPower XPN για την οινοπαραγωγή.

new_holland_agxtend_present_the_xpower_xpn_concept_an_electric_weeding_solution_for_narrow_vineyards__600708_d37_

Βασίλης Σοφός

131
0

Η New Holland επεκτείνει τα προϊόντα της οικογένειας λύσεων ηλεκτρικής ζιζανιοκτονίας XPower με τη νέα ιδέα XPN για στενούς αμπελώνες που είναι ενσωματωμένη στο μηχάνημα New Holland Braud 9000N. Το μοντέλο, με εφαρμοσμένο το σύστημα XPN κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην έκθεση SITEVI 2021.

Η νέα λύση βασίζεται στην εμπειρία που αποκτήθηκε με το XPS για φαρδιά αμπέλια τα τελευταία δύο χρόνια. Η λύση XPN διαθέτει μια μετάδοση γεννήτριας που τροφοδοτείται από το υδραυλικό κύκλωμα ανίχνευσης φορτίου του αυτοκινούμενου μηχανήματος. Το τελευταίο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ολοκαίνουργιο εφαρμοστή που ταιριάζει ειδικά στις απαιτήσεις των στενών αμπελώνων όσον αφορά το πλάτος ζιζανίων και την προσαρμοστικότητα στους τύπους αμπέλων που συναντώνται.

Σύμφωνα με την προσέγγιση πολλαπλών χρήσεων της New Holland, το XPN θα ενσωματωθεί στο μηχάνημα με την εγκατάσταση δύο ζευγών εφαρμογών στις αρχικές θήκες εργαλείων του μηχανήματος σε συνδυασμό με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόεμας IntelliView IVTM. Η χρήση της τεχνολογίας XPower, η οποία σέβεται το έδαφος και το αμπέλι, αλλά και το αποτύπωμα άνθρακα, καθιστά το XPN μια αληθινή εναλλακτική λύση έναντι της χημικής ζιζανιοκτονίας και άροσης για τον έλεγχο των ζιζανίων, λέει η εταιρεία.

Οι ομάδες της AGXTEND, New Holland Braud και Zasso εργάζονται αγαστά σε αυτό το πρότζεκτ, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους για την αντιμετώπιση των τεχνικών προκλήσεων, με στόχο να είναι έτοιμες ως εταιρείες για ένα λανσάρισμα του προϊόντος στην αγορά το 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία