BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ελαφρύ και προσιτό το σετ χορτοκοπτικών από την Vicon για τρακτέρ 150 ίππων

Η Vicon προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ένα νέο συνδυασμό χορτοκοπτικών τύπου πεταλούδας, που ζυγίζει 2130 κιλά και κρίνεται ιδανικό για τρακτέρ 150 ίππων και πάνω.

VI_EXTRA7100T_006_productslider_3

Βασίλης Σοφός

777
0

Απευθυνόμενο σε μεσαίους αλλά και μεγάλους παραγωγούς και με βάρος μόλις λίγο πάνω από 2 τόνους, το νέο σετ χορτοκοπτικών που λανσάρει η Vicon χαρακτηρίζεται ελαφρύ, ευέλικτο, προσιτό ικανό να ανταποκριθεί σε πολλλές συνθήκες. Πλατιά κοπή και κατακόρυφη αποθήκευση Το πλάτος κοπής είναι 8,75 μέτρα και όταν το μηχάνημα δεν χρησιμοποιείται μπορεί να τοποθετηθεί στο υπόστεγο στην κατακόρυφη θέση του, εξοικονομώντας σημαντικό απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης.



Σύμφωνα με την εταιρεία, η πίεση του εδάφους διατηρείται μέσω της χρήσης ελατηρίων με μια απλή ρύθμιση του συνδέσμου. Προαιρετικά όμως διατίθεται και υδραυλικός έλεγχος. Οι μονάδες κοπής είναι αναρτημένες από το κέντρο και η καθεμία διαθέτει μηχανισμό αποσύνδεσης «non stop» που είναι επίσης ρυθμιζόμενος.

Δίσκοι με τρεις λεπίδες Vicon

Οι λεπίδες μεταφέρονται σε τριγωνικούς δίσκους και μπορούν να περιστραφούν ή να αλλαχθούν γρήγορα με το μοχλό - που μεταφέρεται σε μια ενσωματωμένη εργαλειοθήκη στην κεφαλή (παρέχεται). Η Vicon ισχυρίζεται ότι η ύπαρξη τριών λεπίδων ανά δίσκο εξομαλύνει την απαίτηση ισχύος, καθώς υπάρχει τουλάχιστον μία λεπίδα σε κάθε δίσκο που κόβει ανά πάσα στιγμή.



Τα χορτοκοπτικά της εταιρείας διαθέτουν πάντα ζυγό αριθμό δίσκων σε κάθε πάτωμα. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πάντα ως ζευγάρια τα οποία, μας λέει η Vicon, θα αφήσουν ένα ομοιόμορφο έδαφος, ακόμα και σε βρεγμένες συνθήκες.

Ξηραντικό

Για να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση βάρους, τα δόντια ρύθμισης είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό, με τον ρότορα να μπορεί να ρυθμιστεί είτε στις 900 σ.α.λ. είτε στις 600 σ.α.λ. μέσω της αλλαγής μιας τροχαλίας στον ιμάντα κίνησης.



Ο τρόπος ξήρανσης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με τρεις δυνατές επιλογές χρησιμοποιώντας ένα χειροκίνητο μοχλό σε κάθε μονάδα. Η Vicon συνιστά ότι το πίσω σετ ταιριάζει ιδανικά με το μπροστινό χορτοκοπτικό Extra 632FT, το οποίο βασίζεται σε ελατήρια και έχει πλάτος κοπής 3,18 μέτρα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Vicon
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία