BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα ψεκαστικά της McConnel επιστρέφουν με Stage V κινητήρα και στοιχεία άνεσης

Το επανασχεδιασμένο πλαίσιο της νέας έκδοσης του αυτοκινούμενου ψεκαστικού της McConnel, Agribuggy φιλοξενεί Stage V κινητήρα και χρησιμοποιεί μηχανικό σύστημα μετάδοσης κίνησης βαρύτερου τύπου αλλά και μεγαλύτερους άξονες.

McConnel-AgriBuggy_HR_39-1024x683__1_

Βασίλης Σοφός

234
0

Ελαφρύτερο, αποδοτικότερο και πιο άνετο κατά τον ψεκασμό επιστρέφει το νέο αυτοκινούμενο ψεκαστικό Agribuggy2 AB30 της McConnel. Η εταιρεία τοποθετεί έναν κινητήρα υπερτροφοδοτούμενο της Cummins 3,8 λίτρων και 148 ίππων, ο οποίος αποδίδει 600 Nm ροπής στις χαμηλότερες στροφές και ψύχεται από ένα νέο πακέτο με αυτόματο ανεμιστήρα. Παράλληλα, διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα πέδησης κινητήρα. Σύμφωνα μάλιστα με την McConnel, με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ των 110 λίτρων, η μέση ημερήσια κατανάλωση καυσίμου είναι περίπου 70 λίτρα/ημέρα.



Να σημειωθεί ότι οι άξονες -χωρίς απαιτήσεις συντήρησης- και οι άξονες OMSI βαρέος τύπου παρέχουν βελτιωμένη πρόσφυση και χειρισμό με 750 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος όταν είναι εξοπλισμένοι με τροχούς μεγάλης διαμέτρου. Στην καμπίνα, η νέα διάταξη οργάνων περιλαμβάνει μια έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών. Το AB30 διαθέτει σύστημα ενεργού φιλτραρίσματος Cat IV, cruise control και ενσωματωμένη θύρα φόρτισης τηλεφώνου.



Οι πρόσθετες λειτουργίες κίνησης επιτρέπουν επίσης στους χειριστές να ελέγχουν χειροκίνητα τον πίσω άξονα για αυξημένη ακρίβεια και ασφάλεια στις πλαγιές, με τα υδραυλικά LS 65 λίτρων να παρέχουν βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη ικανότητα σε χαμηλότερες στροφές κινητήρα.



Το δοχείο ψεκασμού των 3.000 λίτρων εσωτερικά διαθέτει διάφραγμα για πρόσθετη αντοχή και αποφυγή υπερτάσεων, ενώ οι βραχίονες Pommier αλουμινίου 12 και 24 μέτρων με σύστημα ανακύκλωσης πίεσης παραμένουν στον βασικό εξοπλισμό. «Ακούγοντας τα σχόλια των χρηστών, καταφέραμε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα, την οικονομία, την απόδοση και τη λειτουργικότητα», σχολιάζει ο John Davis, διευθυντής πωλήσεων ψεκαστικών της McConnel.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία