BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μείωση κόστους και ποιοτικό όργωμα με τα άροτρα Kuhn Vari Master On-Land

Το χαμηλό βάρος, η καλή ποιότητα κατασκευής και ο έξυπνος σχεδιασμός των αρότρων της Kuhn για εντός και εκτός αυλακιάς εξασφαλίζει μειωμένα κόστη που έχουν να κάνουν με την αποδοτική χρήση του τρακτέρ.

img_20180426_135221

753
0

Το νέο KUHN VARI MASTER On-Land διαθέτει προηγμένο σχεδιασμός, ενώ έχει ως βασικό πλεονέκτημα την ευελιξία, τον σφυρηλατημένο σκελετό και τα πολλά μορφοποιημένα μέρη, στοιχεία που εξασφαλίζουν το τέλειο όργωμα. Είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο για τρακτέρ μεγάλης ισχύος από 200 έως 300 ίππους.



Η έκδοση VARI On-Land παρέχει μεγαλύτερη άνεση στον οδηγό και μειώνει τις φθορές του τρακτέρ και των ελαστικών ειδικά σε τρακτέρ με φαρδιά λάστιχα. Το VARI MASTER L, είναι σίγουρα ένα κορυφαίο μηχάνημα αφού πρόκειται για άροτρο υψηλής ακρίβειας χάρη στις απλές και έξυπνες ρυθμίσεις του και τον εξαιρετικά στιβαρό σχεδιασμό του.



Το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς αγρότες που αναζητούν ένα άκρως αξιόπιστο άροτρο που να είναι εύκολο στη χρήση να προσφέρει κορυφαία ποιότητα στο όργωμα. Διαθέσιμο από 4 έως 6 σώματα, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επενδύσουν και να εξασφαλίσουν ποιότητα και χαμηλός κόστος παραγωγής.

Όργωμα Υψηλής Ποιότητας

Το όργωμα υψηλής ποιότητας επιτυγχάνεται όταν το έδαφος οργώνεται ομοιόμορφα σε δύσκολες συνθήκες ή ακόμη και στις άκρες, καλύπτει τα υπολείμματα και κάνει καλό γύρισμα και κλείσιμο της αυλακιάς . Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο χειριστής μπορεί να οργώσει εντός και εκτός αυλακιάς ρυθμίζοντας την επιλογή με ένα μόνο λεβιέ.

Ελεγχόμενο Κόστος

Κατά το όργωμα οι ρυθμίσεις είναι υψίστης σημασίας. Ακόμα και οι μικρότερες ρυθμίσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες οικονομίες, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου το χρόνο και ταυτόχρονα προστατεύοντας το μηχάνημα και το τρακτέρ από τις φθορές.



Οι ρυθμίσεις του Vari Master L On-Land είναι εύκολες και κάνουν τη δουλειά ακόμη ευκολότερη καθώς γίνονται όλα από την καμπίνα (προαιρετικά) ενώ δεν απαιτούνται εργαλεία. Η ποιότητα του οργώματος βελτιώνεται χάρη στη νέα ρύθμιση των Skimmers «γωνία επίθεσης», μία ακόμη πατέντα της Kuhn.



Τα μηχανήματα της Kuhn διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Kuhn Center Hellas (2410660603)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία