BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To T7 Methane Power LNG με βραβείο Green Good Design για τη βιωσιμότητά του

Η New Holland αναγνωρίζεται άλλη μια φορά για το πρωτότυπο T7 Methane Power LNG, το δεύτερο στη σειρά τρακτέρ που συμβολίζει ουσιαστικά τη μετάβαση της εταιρείας στο εναλλακτικό καύσιμο αλλά και την αλλαγή του τρόπου αύξησης της κερδοφορίας και σεβασμού του περιβάλλοντος.

main-T7_270_MethanePower_StageV_22_098

Βασίλης Σοφός

287
0

Η New Holland Agriculture τιμήθηκε με το βραβείο 2023 Green Good Design Award για το πρωτότυπο τρακτέρ T7 Methane Power LNG (Liquefied Natural Gas). Τα βραβεία διοργανώνονται από το Chicago Athenaeum: Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αρχιτεκτονικής Τέχνης Σχεδιασμού και Αστικών Σπουδών. Αυτή η ειδική εκδήλωση του διαγωνισμού GOOD DESIGN αναδεικνύει σημαντικά έργα που πρωτοστατούν στον πλήρως βιώσιμο σχεδιασμό, από νέα διεθνή προϊόντα και κτίρια μέχρι κατασκευαστικά και σχεδιαστικά έργα.



Το  πρωτότυπο T7 ενισχύει την ηγετική θέση στην αναζήτηση βιώσιμων εναλλακτικών καυσίμων. Το σύστημα LNG παρέχει τετραπλάσια αποθήκευση καυσίμου σε σχέση με το μοντέλο T6, το πρώτο τρακτέρ συμπιεσμένου φυσικού αερίου, το οποίο υπερδιπλασιάζει την αυτονομία και δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες.

Η New Holland συνεργάστηκε με την Bennamann, έναν εμπειρογνώμονα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, του οποίου η πατενταρισμένη προσέγγιση μετατρέπει το διαφυγόν μεθάνιο σε καθαρό βιοκαύσιμο, συμβάλλοντας στην υποστήριξη ενός ενεργειακά ανεξάρτητου και βιώσιμου συστήματος γεωργικής εκμετάλλευσης.



Όταν το πρωτότυπο T7 ενσωματώνεται σε αυτή τη διαδικασία, το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα μιας επιχείρησης μπορεί να είναι «καλύτερο από μηδενικό», σημειώνει η εταιρεία. Συνδυάζοντας το στυλ, τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα, το πρωτότυπο είναι αποτέλεσμα μιας νέας σχεδιαστικής γλώσσας με ιδιαίτερο καπό και φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας.



Στο εσωτερικό της καμπίνας, ο χειριστής θα επωφεληθεί από μια σειρά βελτιώσεων: μια οροφή πλήρους μήκους για βελτιωμένη ορατότητα, το καινοτόμο υποβραχιόνιο SideWinder Ultra για μεγαλύτερη άνεση, μια μεγαλύτερη οθόνη αφής IntelliView 12 ιντσών και εργονομικά διαμορφωμένα καθίσματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία