BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η TYM ενεργά στην αυτόνομη οδήγηση

Η TYM από την Κορέα πέρασε την εθνική επιθεώρηση πιστοποίησης για τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης του τρακτέρ T130 και της φυτευτικής μηχανής ρυζιού «RGO-690», κάτι που αποδεικνύει το όραμα της TYM για προηγμένη γεωργία ακριβείας που βασίζεται σε ψηφιακά δεδομένα.

______1_tymict__-__________-_______

Βασίλης Σοφός

306
0

Η TYM κάνει γοργά βήματα προς την πλήρη αυτοματοποίηση των μηχανημάτων της, αναπτύσσοντας ανεξάρτητα όχι μόνο λογισμικό, τη δημιουργία διαδρομής και την παρακολούθηση διαδρομής αλλά και υλικό, όπως το χειριστήριο και την κονσόλα αυτόνομης οδήγησης. Μέσω αυτού, η TYM εξασφάλισε την τεχνολογία για ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης που χρησιμοποιεί GPS με RTK. Επιπλέον, η TYM αναζητά ομάδες εμπειρίας αυτόνομης οδήγησης για τους πελάτες που θα αγοράσουν το τρακτέρ T130 και τη φυτευτική μηχανή ρυζιού RGO-690.

Πέρυσι τον Ιούνιο, η TYM επικεντρώθηκε εντατικά στη διεξαγωγή πιλοτικών υπηρεσιών για την αυτόνομη οδήγηση τρακτέρ και φυτευτικών μηχανών ρυζιού στις περιοχές Jeolla και Gyeongsang. Με βάση τα δεδομένα που συλλέχθηκαν τότε, η TYM επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ενός προϊόντος που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από διάφορες ομάδες χρηστών, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή επιπέδου εμπειρίας, σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.



Με την πρόσφατη επιτυχία της, η κορεατική εταιρεία σχεδιάζει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας που είναι αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση, βελτιώνοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τα αυτόνομα γεωργικά μηχανήματα. Ειδικότερα, στόχος είναι να εξασφαλιστεί το ελάχιστο σφάλμα διαδρομής οδήγησης έως ±7 εκ. με βάση ακρίβεια θέσης στάσης ±2 εκ., γεγονός που θα αυξήσει τόσο την ευκολία χρήσης για τους αγρότες όσο και το γεωργικό εισόδημα. Καθώς η εμπορική ανάπτυξη των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης προχωρά, αναμένεται να επεκταθεί σε διάφορους τομείς που χρησιμοποιούν δορυφορικά σήματα.

Η TYM σχεδιάζει να αναπτύξει και να επεκτείνει την εφαρμογή των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης όχι μόνο σε διάφορα μοντέλα τρακτέρ αλλά και σε γεωργικούς τύπους μηχανημάτων, όπως οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές και τα μηχανήματα διαχείρισης πεδίων.

Η TYM στοχεύει επίσης να επικεντρωθεί στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης που πραγματικά χρειάζονται οι αγρότες και να αναπτύξει ένα πλήρως μη επανδρωμένο γεωργικό μηχάνημα που ενσωματώνει τεχνολογία αναγνώρισης και αποφυγής εμποδίων μέσω τεχνητής νοημοσύνης.



«Εφαρμόζοντας με επιτυχία τον ίδιο αλγόριθμο ελέγχου αυτόνομης οδήγησης σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων, όπως μεγάλα τρακτέρ και φρέζες, επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά τη θέση μας ως κορυφαία εταιρεία στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης γεωργικών μηχανημάτων στην Κορέα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Dohoon Kim της TYM Corporation. Είπε επίσης: «Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα σύστημα γεωργίας ακριβείας που θα επιτρέπει στους αγρότες να εργάζονται πιο άνετα και βολικά από το σπίτι ή το γραφείο τους».


world-agritech

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • TYM
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία