BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο τηλεσκοπικός φορτωτής Merlo TurboFarmer 30.7 κάνει το ντεμπούτο του

Η Merlo επεκτείνει την γκάμα της με το TurboFarmer 30.7, το οποίο, ωστόσο, αποτελεί διάδοχο του P32.6.

premio-per-linnovazione-al-sollevatore-telescopico-merlo-307_640312aad021b_2

Βασίλης Σοφός

310
0

Για το 2023, η Merlo λανσάρει το TurboFarmer 30.7, έναν τηλεσκοπικό φορτωτή που ανταποκρίνεται ειδικά στις ανάγκες όσων εργάζονται σε περιορισμένους χώρους, όπως είναι οι παραδοσιακές αγροτικές αυλές. Το νέο Merlo TurboFarmer 30.7 είναι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του πάντα δημοφιλούς μοντέλου Merlo P32.6, ένα συμπαγές μοντέλο που είχε ανταπόκριση για πολλά χρόνια στον κτηνοτροφικό τομέα. Οι συμπαγείς συνολικές διαστάσεις του διαδόχου TurboFarmer 30.7, με πλάτος μόλις 2 μέτρα και ύψος 2,10 μέτρα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί πολύ απλά να φτάσει σε μέρη που πολλοί άλλοι φορτωτές της κατηγορίας του δεν μπορούν.



Η Merlo λέει ότι, παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, το νέο TurboFarmer 30.7 είναι πολύ ισχυρό όσον αφορά την απόδοση, καθώς τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα Deutz TCD Stage V 100 ίππων, ενώ προσφέρει 7 μέτρα εμβέλειας και ανυψωτική ικανότητα 3 τόνων. Όπως και όλα τα άλλα μοντέλα Merlo TurboFarmer, έτσι και το 30.7 διαθέτει υδροστατική κίνηση με διαχείριση EPD και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ./ώρα, ενσωματώνει ισχυά υδραυλικά με αισθητήρα φορτίου και κατανομή ροής, που δίνει στον χειριστή τη δυνατότητα να κάνει ταυτόχρονα πολλαπλές κινήσεις βραχίονα, βελτιστοποιώντας την απόδοση κατά την εκφόρτωση ή τη φόρτωση.



Η Merlo προσφέρει δύο πρόσθετες προδιαγραφές καμπίνας ως εναλλακτική λύση για την τυπική καμπίνα: Το μοντέλο L προσφέρει μειωμένο συνολικό ύψος μόλις 1,98 μέτρων και για όσους αναζητούν μεγαλύτερη άνεση, με τη πατενταρισμένη υδραυλική ανάρτηση καμπίνας να είναι διαθέσιμη ως επιλογή για τα βασικά μοντέλα. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ασφαλείας Merlo ASCS παρέχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της αυτόματης αναγνώρισης εξαρτημάτων, όταν χρησιμοποιούνται με γνήσια εξαρτήματα Merlo.



Η προσθήκη της προαιρετικής οθόνης 10,1 ιντσών στην καμπίνα προσφέρει στον χειριστή πλήρη έλεγχο του ρυθμού ροής υδραυλικού λαδιού, των παραμέτρων εργασίας και του ψηφιακού διαγράμματος φορτίου που εμφανίζεται, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια. «Το TurboFarmer 30.7 είναι ο απόλυτος συμπαγής τηλεσκοπικός φορτωτής με ισχυρές υδραυλικές επιδόσεις, έξυπνο σχεδιασμό και εξαιρετική εργονομία στο βασικό εξοπλισμό», σημειώνεται από την κατασκευάστρια.

farmmachinery

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Merlo
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία