BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πλήρης ορατότητα και 7 μέτρα ύψος για τα τηλεσκοπικά Weidemann T7035 και T7042

Η Weidemann έχει επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της στην κατηγορία των τηλεσκοπικών φορτωτών 7 μ. και τα νέα T7035 και T7042 έρχονται ως «συνεργάτες» στη διαχείριση βαρέων υλικών σε μεγάλα ύψη.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-06-07__1_11_14_πμ

Βασίλης Σοφός

251
0

Το πρώτο σημαντικό καθήκον των τηλεσκοπικών φορτωτών είναι ο χειρισμός βαρέων υλικών, οι εργασίες στοίβαξης σε μεγάλα ύψη, η καλή εμβέλεια κατά την ώθηση υλικών καθώς και οι συνεχείς εργασίες κατά την πλήρωση εγκαταστάσεων. Η Weidemann επιτυγχάνει ύψος ανύψωσης 7 μ. με δύο μοντέλα: Τα νέα T7035 και T7042 έχουν ωφέλιμο φορτίο 3,5 και 4,2 τόνους αντίστοιχα και προσφέρουν στον χειριστή πολλά νέα χαρακτηριστικά και επιλογές για ατομικό εξοπλισμό και εργασία ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Ορατότητα παντού και βέλτιστη άνεση του χειριστή με την καμπίνα Best View

Οι νέοι τηλεσκοπικοί φορτωτές χαρακτηρίζονται από την άριστη ορατότητα σε όλο το μήκος και πλάτος, η οποία καθίσταται δυνατή χάρη στην καινοτόμο καμπίνα «Best View». Αυτή περιλαμβάνει ένα μεγάλο μπροστινό παράθυρο που βλέπει προς τα πάνω, ένα μεγάλο πλευρικό παράθυρο και ένα κεκλιμένο καπό.



Η σχεδίαση με 4 πυλώνες και πίσω παράθυρο παρέχει τέλεια θέα προς τα πίσω - συμπεριλαμβανομένης της βέλτιστης πλέον θέασης του πίσω δεξιού τροχού. Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα για εργονομία, ασφάλεια και άνεση του οδηγού, σύμφωνα με τη φιλοσοφία «πρώτα ο χειριστής», την οποία πρεσβεύει η εταιρεία.

Τα χαρακτηριστικά εδώ περιλαμβάνουν μια αναρτημένη κονσόλα με χειριστήριο και πληκτρολόγια, μια μεγάλη οθόνη 7 ιντσών, μια εργονομική διάταξη, ένα χρωματικά προσανατολισμένο σύστημα λειτουργίας, καλές επιλογές αποθήκευσης, βολικό φωτισμό «coming home» και μια φαρδιά, αντιολισθητική είσοδο με καλοσχεδιασμένα σκαλοπάτια.

Με πατενταρισμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού

Οι τηλεσκοπικοί φορτωτές είναι εξοπλισμένοι με μια σειρά ισχυρών επιλογών κινητήρων Perkins από 102 έως 136 ίππους και πληρούν τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Stage V. Προσφέρουν τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας και διαθέτουν ευελιξία διεύθυνσης ανάλογα με τις ανάγκες σας, με σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς.



Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υποβοήθησης οδηγού vls (Vertical Lift System) της Weidemann, το οποίο βελτιώνει τη σταθερότητα και επιτρέπει την ομαλή λειτουργία σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Αυτό το σύστημα, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες για διαφορετικές καταστάσεις εργασίας, όπως λειτουργία κάδου, λειτουργία στοίβαξης και χειροκίνητη λειτουργία. Να σημειώσουμε πως η νέα σειρά τηλεσκοπικών T7035/T7042 της Weidemann τιμήθηκε με το IF Design Award 2022 για τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της στην κατηγορία βράβευσης τέτοιων οχημάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία