BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Väderstad λανσάρει τους καλλιεργητές Extract μετά την εξαγορά της Thyregod

Η νέα οικογένεια προϊόντων με καλλιεργητές μεταξύ των σειρών θα αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων κατεργασίας εδάφους της Väderstad από το καλοκαίρι του 2024.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-09-20__11_09_33_πμ

Βασίλης Σοφός

572
0

Τον Φεβρουάριο, η Väderstad ανακοίνωσε την εξαγορά της πλήρους γκάμας προϊόντων καλλιεργητών μεταξύ των σειρών από της εταιρείας Thyregod. Η εξαγορά περιελάμβανε όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην περιοχή προϊόντων καλλιεργητών μεταξύ των σειρών από τη δανική εταιρεία. Η νέα οικογένεια προϊόντων καλλιεργητών μεταξύ των γραμμών ονομάστηκε Extract και βάφτηκε στα παραδοσιακά κόκκινα, κίτρινα και μαύρα χρώματα της Väderstad. Αρχικά θα πωλείται σε δύο μοντέλα: το συρόμενο Extract L 16-48 και το αναρτώμενο Extract V 8-36.



Ανάλογα με το μοντέλο, τόσο το Extract L όσο και το Extract V θα διατίθενται με αποστάσεις μεταξύ των γραμμών 225, 250, 450, 500 και 750 χιλιοστά. «Η οικογένεια των καλλιεργητών μεταξύ των σειρών Extract ταιριάζει απόλυτα με το σημερινό χαρτοφυλάκιο καλλιεργητών Tempo, με τις νέες τεχνολογίες μας για σπορά με την επερχόμενη ιδέα Proceed και με τη μελλοντική βιώσιμη και αποδοτική γεωργία. Πρόκειται επίσης για ένα νέο τμήμα προϊόντος για εμάς στη Väderstad, για το οποίο βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στην αγορά», λέει ο Mattias Hovnert της Väderstad. Με την αβεβαιότητα σχετικά με τους κανονισμούς για ορισμένα φυτοφάρμακα, υπάρχει ζήτηση από την αγορά για ένα μηχάνημα που μπορεί να εκτελεί μηχανικό έλεγχο των ζιζανίων μεταξύ των γραμμών των φυτών.



Το Väderstad Extract διαθέτει ένα υψηλό κύριο πλαίσιο μαζί με μια πατενταρισμένη λύση για την ανύψωση των μονάδων σειράς, η οποία αφενός αποφεύγει την πρόκληση ζημιών στα φυτά και αφετέρου επιτρέπει την καλλιέργεια μεταξύ των σειρών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όσον αφορά το ύψος των φυτών. Το Extract L διαθέτει επίσης μια μοναδική λύση πλαισίου, όπου μπορεί να συγκρατήσει δύο πλαίσια σε ένα κύριο πλαίσιο, γεγονός που αυξάνει την αποδοτικότητα και εξοικονομεί ένα πέρασμα για τον αγρότη.



«Μιλώντας με τους αγρότες της Tempo και κοιτάζοντας στο μέλλον, βλέπουμε μια στροφή προς μηχανικές λύσεις για τον έλεγχο των ζιζανίων. Η Väderstad μπορεί τώρα να προσφέρει στους αγρότες μια ολοκληρωμένη λύση. Το Extract ταιριάζει απόλυτα με τις καλλιεργητικές μηχανές Tempo και είναι επίσης βελτιστοποιημένο ώστε να ταιριάζει με την ιδέα Proceed», λέει ο Wolfram Hastolz, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων Άροσης της Väderstad.

Από το καλοκαίρι του 2024, οι καλλιεργητές σειρών Extract θα περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα γεωργικών μηχανημάτων Väderstad, με πλήρη επωνυμία στα χρώματα της Väderstad. Η εισαγωγή θα ξεκινήσει με το Extract V 8-36, ενώ θα ακολουθήσει το Extract L 16-48.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία