BACK TO
TOP
Profi

Σταθερά στις πλαγιές και ευέλικτα στο κεφαλάρι τα νέα μεσαία Case IH Luxxum

Με έως και 117 ίππους διαθέσιμους σε ένα συμπαγές τετρακύλινδρο σύνολο, τα Luxxum είναι γρήγορα στον δρόμο, σταθερά στις πλαγιές, ευκίνητα στην αυλή και ευέλικτα στο κεφαλάρι.

luxxum-bild-1_2

68
0

Με τρία νέα μοντέλα από 100 έως 120 ίππους, η Σειρά Luxxum της Case IH, ανήκει στη μεσαία κατηγορία, για όσους δεν χρειάζονται τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αλλά απαιτούν τα καλύτερα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά σε όλες τις άλλες λεπτομέρειες.

Τα νέα μοντέλα ταιριάζουν καλά σε εργασίες φορτωτή, είναι πολύ άνετα στην πολύωρη εργασία στο χωράφι και διαθέτουν υδραυλικό σύστημα ικανό για να κινήσουν και να χειριστούν βαριά παρελκόμενα.

Με το Luxxum, ο χειριστής έχει διαθέσιμα πολλά από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα μεγαλύτερα τρακτέρ Case IH, όπως το Multicontroller, το χειρόγκαζο με λειτουργία ελέγχου απόδοσης κινητήρα και το joystick υδραυλικού ελέγχου. Τετρακύλινδρος Κινητήρας FPT Στην καρδιά κάθε Luxxum βρίσκεται ένας κινητήρας FPT, του ιδίου ομίλου με την Case IH.

Ο τετρακύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας 3,4 λίτρων κάθε μοντέλου Luxxum διαθέτει υπερσυμπίεση και ενδιάμεση ψύξη, σχηματίζοντας μια συμπαγή μονάδα ισχύος υψηλής απόδοσης αλλά και εξαιρετικής οικονομίας καυσίμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρακτέρ με ιδανική αναλογία ισχύος προς βάρος για κάθε αγροτική εργασία, από ελαφριά εργασία με χαμηλές σ.α.λ. έως βαριές εργασίες έλξης και μεταφορές με υψηλές ταχύτητες.



Το κορυφαίο στην κατηγορία κάθισμα με αερανάρτηση είναι στάνταρ, όπως και το κάθισμα συνοδηγού που προσφέρει άνετη διαμονή, ταυτόχρονα όμως μπορεί να αναδιπλωθεί διακριτικά όταν δεν χρειάζεται. Η άνεση μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με τις επιλογές ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα και καμπίνας. Ο πίνακας οργάνων ακολουθεί τη ρύθμιση κλίσης του τιμονιού και η εξωτερική ορατότητα είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, με χαρακτηριστικά όπως κυρτή άνω περιοχή παρμπρίζ και παράθυρο οροφής, που συνδυάζονται για να προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα κατά τον χειρισμό εμπρόσθιου φορτωτή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

-Luxxum 100 (99 ίπποι-430Nm ροπής)

-Luxxum 110 (107 ίπποι-468Nm ροπής)
-Luxxum 120 (117 ίπποι-491Nm ροπής)

Τα μηχανήματα της Case IH διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 2103408800)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία