Ευνόητο είναι βέβαια ότι κάθε φορά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, ειδικά µάλιστα σε ένα εστιατόριο ή wine bar. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του iSommelier, που δηµιουργήθηκε έπειτα από χρόνια έρευνας και πειραµατισµού από την εταιρεία iFavine, µια πολυεθνική µε παρουσία σε Γαλλία, Αµερική, Αυστραλία και Κίνα. Πρόκειται για µία λύση για την εξάλειψη όλων των περιορισµών της συµβατικής µετάγγισης/αερισµού και αποτελεί την πρώτη έξυπνη καράφα που ανακαλύπτει ένα νέο τρόπο οξυγόνωσης που αναζωογονεί το κρασί, ενισχύοντας τα αρώµατα και τη γεύση του, σε λίγα µόνο λεπτά.
Στο Wine Trails Top 50 που κυκλοφορεί αυτοτελώς στα περίπτερα