Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

panagos_trans

Οι διοργανωτές της έκθεσης και οι πολιτικά κρατούντες έχουν κάθε λόγο να υποστηρίζουν ότι η 28η Agrotica ήταν η καλύτερη έκθεση όλων των εποχών.

Astrid_Corall_2

H επικείµενη έξοδος του Ηνωµένου Βασιλείου από την ΕΕ αναµένεται να έχει σοβαρές συνέπειες στην εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας της ενωµένης Ευρώπης.

Tanja_Porcnik

Με την άνοδο του εθνικισµού και υβριδικών µορφών αυταρχισµού, τα δικαιώµατα και οι ελευθερίες των πολιτών δέχονται επιθέσεις σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

skalkos_dimitris

Μεγάλη έρευνα σε 466 ελληνικές επιχειρήσεις αγροδιατροφής προσδιορίζει τους τέσσερις σημαντικότερους οδηγούς καινοτομίας που έχουν σαν αποτέλεσμα την απόκτηση και τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην αγορά

panagos_trans

Μετά από µια δεκαετία ζωηρής παρουσίας στα αγροτικά δρώµενα, έχει γίνει λίγο έως πολύ κατανοητό τι είναι ο «Αγρότης της Χρονιάς», που φέτος γιορτάζει στα Γιάννενα.

Andrianopoulos_andreas_skitso_bg

Αν έψαχνε κάποιος µια κίνηση-κλειδί που θα άνοιγε τις πόρτες στην αναγέννηση της χώρας και στη δυναµική της ένταξη σε µια πορεία δηµιουργίας, αυτή δεν είναι άλλη από την απόλυτη κατοχύρωση του δικαιώµατος της ιδιοκτησίας. Όπως έλεγε η διάσηµη φιλόσοφος Αϊν Ράντ: «∆εν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώµατα αν παραβιάζονται τα δικαιώµατα της ιδιοκτησίας».

panagos_trans

Αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσουν τα πράγµατα στον αγροτικό χώρο είναι µια ειλικρινής σχέση της κεντρικής διοίκησης µε τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής.

Geranmayeh_Ellie_2
13 Ιανουαρίου

Η κρίση στο Ιράν

Η δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qassem Soleimani είναι ένα σηµείο καµπής για τις σχέσεις µεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία