Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

daniel_gros_3

H γαλλογερµανική συµφωνία για την υποστήριξη εκείνων που επλήγησαν περισσότερο από την τρέχουσα κρίση µε ένα ταµείο ύψους 500 δισ. ευρώ που θα χρηµατοδοτηθεί από νέα οµόλογα της ΕΕ, φάνηκε να έχει ανοίξει τον δρόµο για ένα µεγάλο ευρωπαϊκό εργαλείο.

alberto-mingardi_megalo

O Ζάκαρι Κάρτερ έγραψε µια βιογραφία του Τζων Μέυναρντ Κέυνς που έχει παρουσιαστεί ευρέως. ∆εν είναι -σε αντίθεση µε τον κύριο βιογράφο του Κέυνς, Ρόµπερτ Σκιντ...

xamakiotis_megalo_left

Ο κόσµος έχει αλλάξει δραµατικά µέσα σε τρεις µόνο µήνες. Μια σπάνια πανδηµία, έχει ως αποτέλεσµα να χαθεί τραγικά ένας µεγάλος αριθµός ανθρώπινων ζωών και η ταχύτητα της κατάρρευσης των οικονοµιών λόγω διακοπής ή αναστολής όλων των δραστηριοτήτων είναι πρωτόγνωρη σε σχέση µε ότι έχουµε ζήσει έως τώρα.

56_4

Το ελληνικό µετάξι θα αναγνωρισθεί ως ΠΓΕ εντός, γιατί, απ’ ό,τι ξέρω, Κώστα, ευρωπαϊκό σύστηµα για τα παραδοσιακά µη εδώδιµα δεν έχει ακόµα ψηφιστεί!

panagos01

Μέσα στον κουρνιαχτό που σηκώνει κάθε χρόνο η αβεβαιότητα γύρω από τον τρόπο, το χρόνο και το κόστος υποβολής των δηλώσεων ΟΣ∆Ε, χάνεται, όπως όλα δείχνουν, η πραγµατική αξία αυτής της υπόθεσης.

34-39_01

«Σκεφτείτε τις πολύ ωραίες φωτογραφίες στο Instagram που απεικονίζουν κρασί και από κάτω διαβάζεις τι εξαιρετικό είναι, αλλά κάπως τελικά αυτή η επικοινωνία μένει μισή εφόσον δεν το μυρίζεις, δεν το γεύεσαι και τελικά δεν συνοδεύει το γεύμα σου»

georgopoulos

Ξεφυλλίζοντας τους τεχνικούς φακέλους ΠΟΠ και ΠΓΕ οίνων στην ιστοσελίδα του ΥπΑΑΤ κανείς συνήθως προσπερνά τα αποσπάσµατα που αφορούν τον «ιστορικό δεσµό», ως µέρος του «γεωγραφικού δεσµού».

panagos01

Τα µεγάλα θέµατα µε τα οποία βρίσκεται αντιµέτωπη η ελληνική γεωργία δεν χρήζουν απλά καλύτερης διαχείρισης. Χρειάζονται βαθιές τοµές που θα διευρύνουν τα περιθώρια κερδοφορίας των αγροτικών εκµεταλλεύσεων και θα δώσουν κίνητρα για νέες επενδύσεις.

XATZHNIKOLAOY_PANAGIOTIS_761

Με αφετηρία την «κυβέρνηση του βουνού» στη Νιρβάνα φέρνει αποτελέσματα

panagos01

Ήταν πολλά τα ενθουσιώδη δηµοσιεύµατα των τελευταίων εβδοµάδων αναφορικά µε τη γνωριµία των καλλιεργητών σκόρδου της περιοχής Πλατυκάµπου Λάρισας µε τον κ. Wakumaga, επικεφαλής της οµώνυµης φαρµακευτικής εταιρείας Wakumaga Pharmakeutical.

Saime-Ozcurumez

Τον Απρίλιο του 2020, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Antonio Guterres ξεκίνησε ένα Call for Action on Human Rights ως απάντηση στην πανδημία του κορονοϊού. "Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Η απειλή είναι ο ιός, όχι οι άνθρωποι”, είπε.

ANJANI-TRIVEDI

O Κινέζος καταναλωτής υπήρξε ένας από τους σηµαντικότερους κινητήριους µοχλούς της παγκόσµιας οικονοµίας κατά την τελευταία δεκαετία, τροφοδοτώντας τις ελπίδες για παρατεταµένη ανάπτυξη και κέρδη.

39c02f6c535f2d198720369532448ffc

Ρίχνοντας µια µατιά στη νεότερη ελληνική ιστορία της γεωργίας, συναντάει κανείς ανθρώπους µε αγροτικές ρίζες και βαθιά παιδεία, οι οποίοι, στο πέρασµα του χρόνου υπηρέτησαν από κορυφαίες θέσεις τον τοµέα της αγροτικής παραγωγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία