Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

AYGENAKIS

Αν υπάρχει κάτι που πλέον φάνηκε ξεκάθαρα στην Παγκόσμια Συνόδο για την κλιματική αλλαγή, είναιότι όπως λέει εδώ και καιρό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πλανήτης μας έχει πλέον περάσει στην εποχή της κλιματικής κρίσης.

Pierre-Lemieux_5

Η δέσµευση σε ηθικές αρχές µπορεί να είναι µια καλή στρατηγική εάν ένας επαρκής αριθµός άλλων ατόµων στο κοινωνικό σας περιβάλλον συµµερίζεται αυτές τις αρχές:

panagos_2_13

Με δεδοµένο ότι πρώτη φορά στα χρονικά ένας υπουργός αναγνωρίζει χωρίς περιστροφές ότι κατά την τελευταία προκαταβολή του τσεκ «έγιναν λάθη και οι πληρωµές δεν ήταν δίκαιες», είναι πολύ φυσικό ο αγροτικός κόσµος να περιµένει µε πολύ µεγάλο ενδιαφέρον τις επόµενες κινήσεις.

James-Pethokoukis_3

Κοινωνική ευθύνη

13 Νοεμβρίου

Πώς οι επιχειρήσεις βελτιώνουν τη ζωή µας ή «αυξάνουν την κοινωνική ευηµερία»;

panagos_2_13

Πολλά λέγονται για το αγροτικό επάγγελµα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι µε προσήλωση στο αντικείµενο ο αγρότης µπορεί να ζήσει καλά, ωστόσο είναι κάποιες φορές που ο λογαριασµός βγαίνει δύσκολα.

feldman-noah

Κουλτούρα ακύρωσης

06 Νοεμβρίου

Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι η ελευθερία του λόγου σηµαίνει να λες ό,τι θέλεις χωρίς συνέπειες.

panagos_2_13

Θα µπορούσε να βρεθεί και καλύτερος τρόπος. Τόσο πριν, όσο και µετά την πληρωµή του τσεκ. Άλλωστε ο Αυγενάκης ανέλαβε υπουργός τον Ιούλιο, µε τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε να µην έχουν υποβληθεί και να γίνεται µάχη προκειµένου να βγουν οι τελευταίες εφαρµοστικές, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

SUMNER_SCOTT_5

Τι κάνει τις κοινωνίες να αποτυγχάνουν; Μια πιθανότητα είναι ότι µπαίνουν σε µια θανάσιµη περιδίνηση µηδενικού αθροίσµατος.

panagos_2_13

Αν δεχθούµε ότι… λεφτά υπάρχουν, ιδίως µετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθµίδας (αξιολόγηση Standard & Poor’s), αυτό που χρειάζεται είναι βαθιά µελέτη των θεµάτων, αξιολόγηση των προτεραιοτήτων και αξιοποίηση των διαθέσιµων πόρων σε παραγωγική κατεύθυνση.

Chris_Elliott

Υπήρξαν αυξανόµενες συζητήσεις και ανησυχίες σχετικά µε την παγκόσµια επισιτιστική ασφάλεια τα τελευταία χρόνια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

panagos_2_13

Το τελευταίο διάστηµα βλέπουν το φως της δηµοσιότητας πολλές προσεγγίσεις για την υπόθεση της Θεσσαλίας και τον τρόπο µε τον οποίο θα µπορούσαν να διευθετηθούν τα πράγµατα µετά τις πληµµύρες και να αποκατασταθεί η παραγωγή διαδικασία στον κάµπο.

andreas-kluth_5

Το μπουρλότο Χαμάς

16 Οκτωβρίου

Αποδεικνύεται ότι η Χαµάς είχε δικαίωµα βέτο στη διπλωµατία και τη µεγαλόπνοη στρατηγική των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ.

scott-summer

Οι επιστηµονικοί συγγραφείς θέλουν να πιστεύουν ότι ο καθένας µπορεί διαισθητικά να κατανοήσει θεωρίες όπως η ειδική σχετικότητα και η κβαντική µηχανική, αρκεί να διαβάσει το τάδε βιβλίο ή το δείνα δοκίµιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία