Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

24-25_3

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Mark-Gilbert

Οι κεντρικοί τραπεζίτες εξακολουθούν να επιµένουν ότι οι πρόσφατες πιέσεις στις τιµές, οι οποίες οδηγούν τον πληθωρισµό σε υψηλότερα επίπεδα, θα αποδειχθούν προ...

panagos_2_13

Το τελευταίο µήνυµα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, προς το τραπεζικό σύστηµα της χώρας, να πάψει να είναι διστακτικό και φοβικό όταν πρόκειται για επενδύσεις στον αγροτοδιατροφικό τοµέα, έχει ενδιαφέρον.

panagos_2_13

Νέο κοινό φαίνεται ότι αποκτά το μοντέλο της συμβολαιακής καλλιέργειας σχεδόν σε κάθε πτυχή της πρωτογενούς παραγωγής, με την τάση να ενισχύεται πλέον από ευνοϊκές φορολογικές παρεμβάσεις και χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια.

XATZHNIKOLAOU-PANAGIOTIS

Οι κοινές δράσεις του ΕΛΓΟ ∆ήµητρα και της ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης Βάµβακος (∆ΟΒ) είναι πλέον γεγονός και στοχεύουν στην ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων για την υποστήριξη της καλλιέργειας του βαµβακιού, η οποία αγγίζει σε εθνικό επίπεδο τα 2.5-3.0 εκατοµµύρια στρέµµατα.

Mohamed_Erian

Ακούγοντας ότι ταξιδεύω για το Ηνωμένο Βασίλειο, ένας φίλος μου έστειλε τη φωτογραφία ενός μισοάδειου ραφιού σουπερμάρκετ με ένα απλό μήνυμα: «επιστρέφεις στα ράφια της σοβιετικής εποχής».

panagos_5_2_2

Το ανοδικό κανάλι στο οποίο κινούνται τους τελευταίους μήνες οι τιμές των αγροτικών προϊόντων είναι αναμφίβολά ένα καλό νέο για τους παραγωγούς. Σε έναν κόσμο όπου όλα μοιάζουν τόσο ρευστά, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Mixailidis-back_3_2

Η 27η Σεπ έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας. Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2021 είναι «Τουρισμός για την ανάκαμψη χωρίς αποκλεισμούς».

panagos_5_2_2

Το ανοδικό κανάλι στο οποίο κινούνται τους τελευταίους µήνες οι τιµές των αγροτικών προϊόντων είναι αναµφίβολα ένα καλό νέο και για τους Έλληνες παραγωγούς.

panagos_5_2_2

Η συνεργασία μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων και μεταποιητικών μονάδων του κλάδου των τροφίμων έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Βεβαίως για την υποστήριξη της νέας ταυτότητας που έχει ανάγκη η εγχώρια αγροτική παραγωγή θα πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά.

Daniel-Moss

Εάν μπορεί κανείς να απομακρύνει για λίγο το βλέμμα του από τα απογοητευτικά στοιχεία για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και το τι σηματοδοτούν αυτά για την προοπτική μιας μελλοντικής μείωσης της νομισματικής τόνωσης από πλευράς της Federal Reserve, τα σημάδια από την Κίνα προσφέρουν μια εξίσου ανησυχητική οπτική για την πορεία της παγκόσμιας ανάκαμψης.

panagos_5_2_2

Ο θεσµός των διεπαγγελµατικών οργανώσεων έχει αναµφίβολα το ενδιαφέρον του. ∆ιευκολύνει τις ζυµώσεις και την κατανόηση των θεµάτων και βελτιώνει τη συνεργασία των κρίκων της αλυσίδας αξίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία