Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Απόψεις

75234f45-85cc-402a-adc5-84f50d30e379

Ο κόσμος παγκοσμίως βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση που κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική και κοινωνική διαταραχή μεγάλης εμβέλειας και ίσως και διαρκείας, επηρεάζοντας καθοριστικά το μέλλον των εθνικών οικονομιών, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας.

sSPINTHIROPOULOU_XAROULA_2

Είναι σίγουρο ότι έχουμε καθυστερήσει. Είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε άμεσα πιστοποιημένο υλικό των ποικιλιών μας για τις νέες φυτεύσεις μας. Και το υλικό αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη βγει μέσα από τη διαδικασία της κλωνικής επιλογής.

Stefan-Lehne

Η αλλαγή του θεσµικού κύκλου της ΕΕ στα τέλη 2019 ήρθε µε έναν όχι συνηθισµένο τύπο ρητορικής.

DHMOKAS_GIORGOS_2

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βάµβακος έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς εµπλεκόµενους φορείς να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληµατισµούς τους, για το παρόν και το µέλλον της καλλιέργειας βάµβακος, στη χώρα µας.

panagos_trans

Στις οργανωµένες χώρες και ακόµα περισσότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η στοιχειοθέτηση των πολιτικών ξεκινάει από την επεξεργασία των δεδοµένων και την προσεκτική µελέτη των στατιστικών

KARANTINIS

Το σχέδιο νόμου «συνεταιρισμοί και άλλες διατάξεις» θα είναι ο ενδέκατος νόμος από τον νόμο Βενιζέλου του 1915. Ένδεκα νόμοι και χίλιες τροποποιήσεις. Ένας νόμος κάθε εννιάμισι χρόνια. Μιά τροποποίηση κάθε σαράντα ημέρες!

H κατάληξη της µελλοντικής εµπορικής σχέσης ΕΕ-Ηνωµένου Βασιλείου δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρη.

panagos_trans

Το άρθρο 6 του Σχεδίου Νόµου και το σηµείο που αναφέρεται στη δυνατότητα συµµετοχής ιδιωτών επενδυτών στο µετοχικό κεφάλαιο των συνεταιρισµών έχει σηκώσει πολύ κουρνιαχτό.

27-30_11

Θεωρούµε χρήσιµο, πριν αξιολογήσουµε το προτεινόµενο σχέδιο νόµου, να κάνουµε µια διαπίστωση την οποία θα πρέπει να κάνει κάθε λογικός άνθρωπος, µη αποκλειοµένου του συντάκτη του προτεινόµενου νοµοσχεδίου για τους συνεταιρισµούς, οι οποίοι διεθνώς λειτουργούν µε βάση τις αρχές και τις αξίες τους, µε εξαιρετικά οικονοµικά και κοινωνικά αποτελέσµατα για τα µέλη τους, σύµφωνα µε τα στατιστικά στοιχεία, που µας γνωστοποιεί ετησίως είτε η ICA είτε ο ΟΗΕ

Judy-Dempsey_M_2
24 Φεβρουαρίου

Λιγότερο δυτική η Δύση

Tο «Westlessness» (λιγότερη ∆ύση) ήταν το θέµα της διάσκεψης του Μονάχου για την ασφάλεια φέτος (MSC), στις 14 Φεβρουαρίου στη βαυαρική πρωτεύουσα.

50-51_6

Οι σύγχρονες πλούσιες οικονοµίες έχουν εξελιχθεί από αγροτικές σε βιοµηχανικές οικονοµίες κατά τον 19ο αιώνα και σε οικονοµίες υπηρεσιών στα τέλη του 20ου αιώνα.

26-31_9

Οι λόγοι της αναστολής της εξέλιξης των αγροτικών συνεταιρισμών στην Ελλάδα και πώς προδιαγράφεται το μέλλον τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία