BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το πολυπαιγµένο σήριαλ «κακές πληρωµές»

Από τη βραδιά που θα ‘φευγε ο Σηµανδράκος και πριν από την αναχώρηση του υπουργού για την Ινδία.

48_201

242
0

«Για όσους ξυπνήσατε την Παρασκευή και ψάχνετε τα λεφτά σας, νωρίς το θυµηθήκατε. Ξαναπέστε για ύπνο!», … «∆εν ξέρει κανένας αγρότης τι επιδότηση θα πάρει, αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσµικές χώρες»,…«Φαντάσου τώρα να είσαι Θεσσαλός, να έχεις χάσει νοικοκυριό, σπίτι, αγροτικό εξοπλισµό, παραγωγή, χωράφια κλπ, κλπ και να περιµένεις αυτή την πληρωµή µπας και βοηθηθείς στο ελάχιστο και σου ‘ρχεται αυτή η κοροϊδία...». Κάποια από τα δεκάδες σχόλια για την προκαταβολή του τσεκ παραµονή 28ης Οκτωβρίου. Επίκαιρο και το ΟΧΙ άλλο κάρβουνο…Φανταστείτε, λένε οι αγρότες, τι θα γίνει τα Χριστούγεννα.

  • Κρίµα, αν δεν µπορούν να συνεννοηθούν Βάθη µε ∆οµοκού, για το ευαίσθητο θέµα των πληρωµών του πολύπαθου αγροτικού τοµέα και απαιτείται ειδικός µεσολαβιτής ή δικαστικός αντιπρόσωπος.
  • Ο υπουργός της πλατείας, το θέµα των κακών πληρωµών δεν το σήκωσε στα σόσιαλ -άλλωστε µε τι φωτό θα το έντεινε – προτίµησε κάτι λίγο από τη Βουλή.
  • Η ηγεσία της ∆οµοκού υπεραµύνεται των κινήσεών της λέγοντας µε νόηµα πως δε νοµοθετεί, υλοποιεί τις Υπουργικές Αποφάσεις και λοιπές κανονιστικές πράξεις ΥΠΑΑΤ και ∆ιαχειριστικών Αρχών. ∆εν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώµη, κύριε, ποιος είστε;



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία