BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ρεφλέξ όχι µόνο τσάι και συµπάθεια

Με σώζει που διαβάζω Agrenda!

48_204

322
1
Τα ξανάπε µία ακόµη φορά ο υπουργός της πλατείας στους οµολόγους να βάλουν… πλάτη ώστε να τρέξουν µέτρα υποστηρικτικά προς τις χώρες που υφίστανται τις επιπτώσεις της κλιµατικής κρίσης, όπως η χώρα µας, και θα στοχεύουν σε µια Ευρώπη µε γρηγορότερα αντανακλαστικά, όχι µόνο σε επίπεδο ρητορικής. Μένει να φανεί αν τα πήγαινε έλα στον χειµαζόµενο θεσσαλικό κάµπο των τεχνοκρατών των Βρυξελλών θα φέρουν αποτελέσµατα σε επίπεδο κινητοποίησης χρηµατοδοτικών εργαλείων. 
  • Ο θεσσαλικός κάµπος αν µη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστός για το βαµβάκι του και για τους αγώνες που έχουν δοθεί για την τιµή του. Ως εκ τούτου, οι ζηµιές από τον Daniel είναι γροθιά στο στοµάχι για Θεσσαλούς παραγωγούς.
  • Ο Μάξιµος (σ.σ έδωσα τη µάχη στο γάλα) είπε πως «ο ελέφαντας στο δωµάτιο ακούει στο όνοµα συνολική αποζηµίωση. ∆ιότι πράγµατι, οι αποζηµιώσεις που δόθηκαν ως προκαταβολή ήταν γενναίες. Το ερώτηµα είναι ποιο θα είναι το τελικό ύψος αποζηµίωσης;
  • ∆ιότι µε βάση τα ισχύοντα για την καλλιέργεια βαµβακιού, η ανώτατη τιµή αποζηµίωσης είναι 200 ευρώ το στρέµµα, όταν οι παραγωγοί επιµένουν ότι υπολείπεται της αληθινής ζηµιάς και γι’ αυτό θα δούµε τον τρόπο διόρθωσης».
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

30-11-2023 20:58habo

Η πλακα ειναι οτι στην Βοιωτια με μεσο ορο κατω απο 300 κιλα το στρεμμα και τιμη μεσο ορο 54 λεπτα κοιταμε αυτα τα χρηματα με το κυαλι . Αν προσθεσεις και τα εξοδα αποφυλλωσης μιας και ηταν καταπρασινα και 2 μετρα , ξαναπουλιαναν που λεμε , συν τα εξοδα συλλεκτικης που στην θεσσαλια δεν κινηθηκαν , κλαφτα . Δεν κατηγορω τους ανθρωπους καλα κανουν και ζητανε , αλλα για σκεφτητε και την ζημια των αλλων . Μιλαω φυσικα γι αυτους που δεν εχασαν μηχανηματα και μπορουν να σπειρουν και την επομενη χρονια .

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία