
Ανεπτυγµένη στα εργαστήρια του Εθνικού Πανεπιστηµίου της Σιγκαπούρης, περιέχει σε αυξηµένες ποσότητες το λακτοβάκιλλο Paracasei L26, για την δράση του οποίου έχουν γραφτεί πολύ θετικά σχόλια σε έγκριτα περιοδικά. Ερευνητικές οµάδες ανακάλυψαν ότι η τη δράση του προφυλάσσει την υγεία του εντέρου και ενισχύει τη µικροβιακή µικροχλωρίδα του. Το µόνο «µελανό» σηµείο στο βιογραφικό του αποτελεί η αδυναµία του να επιζήσει σε κανονικές θερµοκρασίες ψυγείου, καθώς για να µείνει ζωντανός απαιτεί τη διατήρηση σε περιβάλλον κάτω των 5 βαθµών Κελσίου. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τα προβιοτικά βακτήρια πεθαίνουν µε τη µόνη τελική ευχαρίστηση για τον καταναλωτή να αποτελεί η δροσερή γεύση µούρου που αφήνει στους γευστικούς κάλυκες.