BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Νέος Master Sommelier ο Dorian Guillon

Το Court of Master Sommeliers καλωσορίζει τον Dorian Guillon, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη σκληρή δοκιμασία για την απόκτηση του τίτλου, ανεβάζοντας τον αριθμό των Master Sommeliers στους 251 σε όλο τον κόσμο.

adorianguillonmastersommelier_fNEW

7
0

O Dorian Guillon είναι ο μοναδικός από τους 30 υποψηφίους που ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες. Εργάζεται σαν assistant Head Sommelier στο εστιατόριο Alain Ducasse στο Dorchester ενώ έχει δουλέψει και στο Dinner by Heston Blumenthal & στο Sophies Steakhouse & Bar.


Οι εξετάσεις που οργανώνονται από το CMS, χωρίζονται σε τρία τμήματα: πρακτική δοκιμασία σερβιρίσματος οίνου, θεωρητική δοκιμασία (προφορική, όχι γραπτή) που καλύπτει όλες τις πτυχές του κρασιού, οινοπνευματωδών ποτών, βιομηχανιών μπύρας και πούρων και τελικά τυφλή δοκιμή έξι οίνων. Η ελάχιστη βαθμολογία επιτυχίας για κάθε ένα από τα τρία τμήματα είναι 75%, αντί για 60% των Advanced Sommeliers.

Πηγή: krasiagr.com / στη φωτογραφία εξωφύλλου (Kristoffer Paulsen): ο Dorian Guillon αριστερά με τον Carlos Santos δεξιά

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία