Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Agroexpo από 28 έως 30 Μαϊου 2021

Το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει για τέταρτη χρονιά την 4η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2021 στις 28,29, 30 Μαϊου 2021.

video_img-1

286
0

Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

H φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο Αγρέξ στο 3ο χλμ Ιεράπετρας - Γρα Λυγιάς, με ωράρια λειτουργίας: Παρασκευή: 16.00 - 21.00, Σάββατο έως και Κυριακή: 10.00 - 21.00

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία από την πρώτη χρονιά, απέδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες των προσδοκιών μας. Με σημείο αναφοράς την πόλη και την περιοχή της Ιεράπετρας, γενέθλιο τόπο των πρώιμων κηπευτικών της Κρήτης, των πολύτιμων αγροτικών μας προϊόντων που αντιπροσωπεύουν καθοριστικό μερίδιο των εξαγωγών της χώρας, ξεκινήσαμε δειλά το 2016 μια προσπάθεια, η οποία συνάντησε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση εκθετών, επιχειρηματιών και αγροτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα μετατρέποντας την AgroExpo σ’ ένα θεσμό με πανελλαδική ακτινοβολία και αισθητά σημαντική παρουσία στο Μεσογειακό χώρο.

Στον πλαίσιο των νέων δεδομένων και συνθηκών που επέφερε η πανδημία Covid19, στοχεύουμε στην διοργάνωση μιας ακόμα επιτυχημένης αγροτικής έκθεσης για το 2021 με αυξημένες συμμετοχές, εκθέτες και επισκέπτες από την Ελλάδα και την ευρύτερη μεσογειακή λεκάνη, αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα, καινοτόμους μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας, σημαντικές ερευνητικές δράσεις αλλά και πρωτοβουλίες διασύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με την τουριστική δραστηριότητα. Όλα αυτά βέβαια, τηρώντας πάντοτε όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας και συμμετοχής τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών της έκθεσης.

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία