BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Grimme MultiTerminal: ένα μηχάνημα, δύο τερματικά ISObus

Ο διαχωρισμός των λειτουργιών στις δύο οθόνες γίνεται στην αρχή, όταν το μηχάνημα συνδέεται για πρώτη φορά στο τρακτέρ μέσω ISObus, με τον χειριστή να μπορεί να επιλέξει εκείνη τη στιγμή αν θέλει να προβάλλει τις ρυθμίσεις σε μία ή δύο οθόνες.

grimme-multiterminal-2-109435_2

Βασίλης Σοφός

8
0

Μετά τη συνεργασία της εταιρείας με τη Ropa για την ανάπτυξη των συστημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης SmartView και R-Connect Monitor, άλλη μία καινοτομία έρχεται να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του χειριστή, ειδικά όταν εκείνος χρησιμοποιεί τα πολύπλοκα μηχανήματα συγκομιδής. 



Το MultiTerminal της Grimme δίνει τη δυνατότητα στον χειριστή του τρακτέρ να χρησιμοποιήσει μια δεύτερη βοηθητική οθόνη για τις ρυθμίσεις του μηχανήματος, ώστε να έχει πάντα πλήρη εικόνα όλων των παραμέτρων, χωρίς να χρειάζεται η εναλλαγή μεταξύ των επιλογών προβολής στο τερματικό. 



Σύμφωνα με την Grimme, η λειτουργία αυτή βοηθά σημαντικά τον χειριστή, δίνοντάς του περισσότερη ευελιξία και καλύτερη επίβλεψη της εργασίας του μηχανήματος. Κάτι παρόμοιο προσφέρει και η Amazone στους χρήστες με το σύστημα AmaTron Twin που επιτρέπει τη χρήση τάμπλετ ως δεύτερης βοηθητικής οθόνης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία