Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βελτιωμένες δυνατότητες από το John Deere Operations Center στο χέρι του παραγωγού

Η John Deere κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή εξ αποστάσεως διαχείρισης στόλου, μηχανήματος και δεδομένων Operations Center, η οποία φέρει, μεταξύ άλλων, νέα εμφάνιση, μια εξίσου νέα λειτουργία εν ονόματι «Work Planner» και ομοιομορφία στο ψηφιακό περιβάλλον ανάμεσα στην εφαρμογή για κινητά και τον υπολογιστή.

John-Deere-Connect-Mobile

Βασίλης Σοφός

176
0

Για να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στον κλάδο της γεωργίας, η John Deere βελτίωσε την εμφάνιση και την λειτουργικότητα πλοήγησης του δημοφιλούς cloud συστήματος Operations Center, με στόχο να καταστήσει ακόμη πιο εύληπτη και οργανωμένη τόσο την εφαρμογή για κινητά όσο και εκείνη για τον υπολογιστή.

Μια άλλη βελτίωση που κάνει η John Deere είναι η προσθήκη της νέας δυνατότητας Work Planner που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αγρότες για να βελτιώσουν την εργασιακή τους εμπειρία και να βοηθήσουν τους χειριστές να αρχίσουν να εργάζονται πιο γρήγορα στον τομέα.

Οι αγρότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Operations Center για να συλλέξουν και να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα δεδομένα για τις καλλιέργειές τους αλλά και εκείνα τα δεδομένα από τα συνδεδεμένα μηχανήματά τους για εύκολη ανάλυση και λήψη αποφάσεων.Δεδομένου ότι το σύστημα βασίζεται στο cloud, εξαλείφει την ανάγκη μεταφοράς δεδομένων μέσω USB stick. «Γνωρίζουμε ότι οι αγρότες είναι πάντα σε κίνηση, γεγονός που καθιστά την έκδοση της εφαρμογής για κινητά του Operations Center πιο σημαντική από ποτέ», δήλωσε η Jennifer Badding, διαχειριστής ψηφιακής τεχνολογίας, με την John Deere. «Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η John Deere έκανε βελτιώσεις και στις δύο εκδόσεις, στον ιστότοπο και στην εφαρμογή για κινητά, ώστε να φαίνονται και να λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο και τα δύο και οι αγρότες να έχουν εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα τους από οποιαδήποτε συσκευή», ανέφερε η ίδια.

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις τεχνολογίες ακριβείας της John Deere, οι αγρότες χρειάζονται τέσσερα πράγματα: μια οθόνη Generation 4 CommandCenter, έναν δέκτη StarFire, μια σύνδεση JDLink και το Operations Center.

«Η οθόνη Generation 4 δίνει στους αγρότες τον έλεγχο των λειτουργιών του μηχανήματος με μεγαλύτερη ακρίβεια, απευθείας από την καμπίνα και ο δέκτης StarFire εξασφαλίζει ακριβή τοποθέτηση ενώ το JDLink χρησιμεύει ως η ασύρματη σύνδεση μεταξύ των μηχανημάτων, μεταδίδοντας δεδομένα από την οθόνη Generation 4 στο Operations Center», επισημαίνει η κατασκευάστρια.

Χρησιμοποιώντας τώρα τη νέα λειτουργία Work Planner, οι αγρότες μπορούν να καθορίσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες εργασίας για το πεδίο, όπως ποικιλία, συνταγή ή γραμμές καθοδήγησης, εκ των προτέρων, έτσι ώστε να απλοποιήσουν την εργασία του χειριστή στην καμπίνα.Η βελτιωμένη πλατφόρμα Operations Center φέρνει γενικά σαφήνεια και οργάνωση στη διαχείριση δεδομένων αγροκτήματος και μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες να οργανώσουν, να σχεδιάσουν και να παρακολουθήσουν την εργασία τους, αναλύοντας τα δεδομένα τους για να λάβουν ορθές επιχειρηματικές αποφάσεις:

-Ρυθμίσεις για πεδία, ποικιλίες και προϊόντα και συγχρονισμός με την οθόνη μέσω σύνδεσης JDLink 

-Σχεδιασμός επιτόπου εργασίας με το Work Planner για διατήρηση των χειριστών αποτελεσματικών και μείωση των σφαλμάτων κατά την εισαγωγή δεδομένων.

-Παρακολούθηση του εξοπλισμού και της εργασίας από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά του Operations Center

-Ανάλυση της απόδοσης πεδίων, ποικιλιών και προϊόντων με τα νέα εργαλεία ανάλυσης για μετατροπή των αποτελεσμάτων του τρέχοντος έτους σε σχέδια του επόμενου έτους.Όπως αναφέρει η εταιρεία, το βελτιωμένο λειτουργικό είναι ενεργό στο διαδίκτυο και η έκδοση iOS για προϊόντα Apple διατίθεται στο Apple App Store ενώ η έκδοση για συσκευές Android θα είναι διαθέσιμη από το Google Play τις επόμενες εβδομάδες. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Operations Center (OperationsCenter.Deere.com) ή να επικοινωνήσουν με τον τοπικό αντιπρόσωπο John Deere για περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία