BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To νέο Fendt Vario-GT επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

Η γερμανική φίρμα δοκιμάζει τον διάδοχο της δημοφιλούς έκδοσης τρακτέρ GT, ενός μοντέλου με μπροστινό σύστημα προσαρμογής παρελκομένων και πιο συγκεκριμένα μηχανημάτων ζιζανιοκτονίας.

Screenshot_2021-04-01_at_11_55_04_AM

Βασίλης Σοφός

329
0

Μετά από ένα διάλειμμα 20 ετών, η Fendt φέρνει ξανά στην παραγωγή τρακτέρ-φορέων παρελκόμενου, με μοντέα έως και 165 ίππων, μετάδοση Vario και σύστημα ελέγχου Fendt One. Η εταιρεία σταμάτησε την παραγωγή των αυτών των εκδόσεων το 2003, παρόλο που το σύστημα με τέσσερις περιοχές προσάρτησης και συναρμολόγησης προσέφερε πολλά πλεονεκτήματα.

Προφανώς, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, η ζήτηση παραμένει πολύ υψηλή και σίγουρα ενισχύεται από την αυξημένη χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού ελέγχου ζιζανίων. Έως 165 ίπποι, μετάδοση Vario και Fendt One Ο νέος φορέας εξοπλισμού διαθέτει κινητήρα Deutz με τέσσερις κυλίνδρους και απόδοση από 125 έως 165 ίππους -δεν υπάρχει χώρος για έξι κυλίνδρους κάτω από την καμπίνα-.



Το μόνο κιβώτιο που χρησιμοποιείται στο νέο GT είναι η συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων μετάδοση Vario ML 90 ενώ ολόκληρη η μονάδα κίνησης προέρχεται από το μοντέλο Vario 500. «Το νέο Vario-GT προσφέρει όχι μόνο βέλτιστη ορατότητα, αλλά και, σε συνδυασμό με το νέο περιβάλλον εργασίας Fendt One, μέγιστη ευκολία στη χρήση και τέλεια λειτουργικότητα», δηλώνει η εταιρεία.

Επιπλέον, μέσω μιας τυπικής σύνδεσης στο ψηφιακό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G, η Fendt δημιουργεί την εναλλακτική λύση προστασίας των φυτών και μια μονάδα εξαρτημάτων με επιλεκτική αναγνώριση φυτών σε πραγματικό χρόνο. Και αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο είναι ιδανικά εξοπλισμένο για τις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Αλλά αυτό ήταν το καλοστημένο αστείο της Fendt για την ημέρα της Πρωταπριλιάς, όπως ξεκαθάρισε η κατασκευάστρια, «πληγώνοντας» όσους πρόλαβαν να κάνουν σκέψεις αγοράς.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία