BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Monarch Tractors μεταξύ των κορυφαίων 50 καινοτόμων «AgTech» εταιρειών

Η Monarch Tractors, δημιουργός του πλήρως ηλεκτρικού και έξυπνου τρακτέρ MK-V, επιλέχθηκε για την Έκθεση 2023 THRIVE TOP 50 AgTech and FoodTech. Η εταιρεία αναγνωρίζεται για το καινοτόμο έργο της στον μετασχηματισμό της αλυσίδας αξίας των αγροδιατροφικών προϊόντων προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Monarch-Tractor-among-Top-50-AgTech-and-FoodTech-innovators-in-2023-THRIVE-report

Βασίλης Σοφός

223
0

Αναμφίβολα, κατά την άποψη πολλών, η Monarch Tractor εξέπληξε τη βιομηχανία της γεωργίας τα τελευταία δύο χρόνια με την τεχνολογία EV επόμενης γενιάς και τις δυνατότητες αυτοματισμού για την κάλυψη των πιο πιεστικών αναγκών των αγροτών.



Η επιλογή της Monarch Tractor σε αυτήν την έκθεση επικυρώνει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας της Monarch Tractor, καθώς η ίδια εργάζεται για την αποστολή της να αναβαθμίσει τις γεωργικές πρακτικές και να δώσει καθαρές, αποτελεσματικές και οικονομικά βιώσιμες λύσεις για τους σημερινούς αγρότες και τις επόμενες γενιές αγροτών.



Όπως επισημαίνει ο John Hartnett, Διευθύνων Σύμβουλος της SVG Ventures|THRIVE (παγκόσμια πλατφόρμα γεωργικών επενδύσεων και καινοτομίας με έδρα τη Silicon Valley των Η.Π.Α.), η επένδυση σε λύσεις που επανεξετάζουν τη γεωργία και τα συστήματα παραγωγής τροφίμων είναι το κλειδί για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων και η Monarch Tractor είναι στην ευχάριστη θέση να είναι μέρος αυτής της λύσης.

«Ευχαριστούμε την SVG Ventures|THRIVE για αυτήν την τιμή και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον για όλους», δήλωσε ο Praveen Penmetsa, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Monarch Tractors. «Είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για να διαταράξουμε τη γεωργική βιομηχανία και θα προσβλέπουμε σε περισσότερη επιτυχία στο μέλλον».

Ο John Hartnett, Διευθύνων Σύμβουλος της SVG Ventures|THRIVE, τόνισε τη σημασία της επένδυσης σε λύσεις που επανεξετάζουν τη γεωργία και τα συστήματα παραγωγής τροφίμων για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. «Πιστεύουμε ότι το μέλλον του πλανήτη μας βασίζεται στη μεταμόρφωση του τρόπου παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων. Επενδύοντας σε καινοτόμες λύσεις που φέρνουν επανάσταση στη γεωργία και στα συστήματα παραγωγής τροφίμων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας», δήλωσε.



Αυτή η συμβολική αναγνώριση ήρθε σε μια κρίσιμη στιγμή για την Monarch Tractor, καθώς η τελευταία επεκτείνει αυτήν τη στιγμή τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των αμπελώνων, των οπωρώνων και των εκμεταλλεύσεων μούρων και γαλακτοκομικών προϊόντων. Η συμμετοχή στο 2023 THRIVE TOP 50 AgTech and FoodTech Reports παρέχει στην Monarch Tractor αυξημένη αυτοπεποίθηση και ευκαιρίες προσέλκυσης νέων επενδυτών, συνεργατών και πελατών, όπως είναι αναμενόμενο.

world-agritech

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία