BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Στο Elatos Resort το 2ο Dog Weekend

Αξέχαστες στιγμές και μοναδικές δραστηριότητες μέσα στη φύση προσφέρουν και φέτος το Νοέμβριο τα θεματικά Σαββατοκύριακα του Elatos Resort & Health Club.

aDog_Weekend_04

38
0

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους στα cosy chalets του resort, που ξεπροβάλλουν μέσα από το κατάφυτο τοπίο του Επταλόφου στον Παρνασσό, σε συνδυασμό με ξεχωριστές θεματικές όπως η έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον στολισμό του δέντρου και τη γιορτή του Thanksgiving και το Mountain Fitness Boot Camp.



Dog Weekend: Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους πιο πιστούς μας φίλους

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Dog Weekend
στο Elatos Resort & Health Club το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (2-4/11)  στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Οι τετράποδοι φίλοι μας απόλαυσαν ένα διήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτούς με πολλά παιχνίδια στο βουνό και ξεχωριστή φροντίδα από εξειδικευμένους συνεργάτες.







Περισσότερα από 30 μικρόσωμα και μεγαλόσωμα σκυλιά είχαν συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στην αυλή του
Club House όπου ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης μίλησαν στους ιδιοκτήτες τους για τη σημασία των πρώτων βοηθειών, λίγο πριν όλοι μαζί ξεκινήσουν για μια μοναδική πεζοπορία ανάμεσα στα έλατα. Διασχίζοντας μονοπάτια και ρυάκια τα αγαπημένα κατοικίδια ήρθαν σε επαφή με τη φύση και απόλαυσαν την ξεχωριστή βόλτα. Η επιστροφή στο Club House επεφύλασσε μοναδικές γεύσεις για όλους στο Hot Dog & Chili con Carne Feast, ενώ το απόγευμα η δυνατή ομιλία της “ΛΑΡΑ”, της Ελληνικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών έδειξε σε όλους τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα μας τετράποδα. Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης οι οποίοι έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, το μικροτσίπ, τη σημασία των εντολών, το στρες του αποχωρισμού αλλά και το παιχνίδι.



Το 2ο
Dog Weekend ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής με όλους να συμμετέχουν στον στίβο άθλησης που είχε στηθεί από τον εκπαιδευτή Γιάννη Κουβέλη για την ανάδειξη του πιο γρήγορου σκύλου-δρομέα με τη νίκη να κερδίζει ένα Jack Russell και όλους να δίνουν ραντεβού για το 3ο Dog Weekend το 2019!



















Χορηγοί του 2ου
Dog Weekend ήταν η Royal Canin που φρόντισε για τη σωστή διατροφή των πιστών μας φίλων, η PawBox με δώρα για τα χαριτωμένα τετράποδα, η Spa4paws που περιποιήθηκε τα αγαπημένα μας κατοικίδια, αλλά και η Ohhhmydog με μοναδικά αξεσουάρ!







Καλωσορίζοντας τα Χριστούγεννα & το Thanksgiving στον Παρνασσό

Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (23-25/11) το Elatos Resort & Health Club γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών και κηρύσσει την έναρξη των γιορτών με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του! Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν σε εορταστική διάθεση, ενώ ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού με έμπνευση τη γαλοπούλα θα μετατρέψει το Σαββατοκύριακο σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους.





Mountain Fitness Bootcamp: Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα

Μια απαράμιλλη εμπειρία χαλάρωσης, ενδυνάμωσης, ενέργειας και έμπνευσης μέσα στη φύση επιφυλάσσει στους φιλοξενούμενούς του το Elatos Resort & Health Club σε συνεργασία με την Premium Wellness, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Ο Animal Movement Creator & Fitness specialist Πάνος Θεοδώρου και ο  Yoga Specialist & Moveology Ευάγγελος Αποστολόπουλος ανεβαίνουν στο βουνό για να προσφέρουν στους επισκέπτες του resort την πλήρη ανανέωση με outdoor δραστηριότητες, πεζοπορίες, Fitness Challenge Games, ασκήσεις Animal Movement & Locomotion, διαλογισμό, Sound Bath κ.ά. Η καλύτερη ευκαιρία για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να εξασκήσετε σώμα και πνεύμα με την καθοδήγηση των ειδικών σε ένα μοναδικό περιβάλλον με φόντο το πυκνό ελατοδάσος του Επταλόφου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε
με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 92 22 525 | +30 693 4942 281 | moraiti@travelworks.gr).

 

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία