BACK TO
TOP

Φιλοξενία

h6k0jh

 Σε λειτουργία βρίσκεται από την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Στιγμές αληθινής ευεξίας υπόσχεται το Βιολογικό Αγρόκτημα «Λιθίες»

Τα σπίτια είναι διασκορπισµένα σε ένα αγρόκτηµα βιολογικής καλλιέργειας έκτασης 55 στρεµµάτων µε ελαιώνες, αµπέλια και άλλα οπωροφόρα δένδρα. Το κτήµα είναι στο κέντρο της διαδροµής του Βασιλικού και εντός των ορίων του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου.

Χαλάρωση και μοναδική επαφή με τη φύση στον ξενώνα «Αγρόκτημα» στο Λεωνίδιο

Ο πετρόχτιστος ξενώνας Αγρόκτηµα βρίσκεται στο πανέµορφο Λεωνίδιο Αρκαδίας, στους πρόποδες του Πάρνωνα µέσα σε έναν καταπράσινο κήπο τεσσάρων στρεµµάτων. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγµατικότητα χάρη στην αγάπη του κυρίου Σαράντου και της κυρίας Αγγελικής για τη φύση, αλλά και το ίδιο το Λεωνίδιο.

Ύμνος στα προϊόντα της μανιάτικης γης από το εστιατόριο «Ανερούσα»

Εκ νέου το εστιατόριο του, Ανερούσα, παρουσιάζει το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa που ξεπροβάλλει μέσα από τα κοραλλένια νερά του κόλπου του Οιτύλου, προσκαλώντας και προκαλώντας το κοινό του σε ξεχωριστές απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες με την εγγυημένη υπογραφή του καταξιωμένου chef Χριστόφορου Πέσκια.

Το Κόκκινο Τρακτέρ στην Τζια είναι ένας γνήσιος αγροτουριστικός ξενώνας

Στην Τζια ή αλλιώς Κεα, βρίσκεται το εκτεταµένο δάσος βελανιδιάς. Κοντά στην περιοχή της Φλέας και το ξωκλήσι του Αγίου Γρηγορίου, λίγα µέτρα µακριά από το λιµάνι της Κορρησίας βρίσκεται ο ξενώνας «Κόκκινο Τρακτέρ». Εκεί, ο Κωστής Μαρούλης µαζί µε τη γυναίκα του Μάρσι Μάγιερ µετέτρεψαν µια έκταση 30 στρεµµάτων µε αµπέλια και ελιές σε έναν όµορφο αγροτουριστικό ξενώνα.

Το στυλ και η παράδοση συναντώνται στο Αρχοντικό Σακαλή στις Πινακάτες

Σε ένα από τα «µυστικά» χωριά του ∆υτικού Πηλίου, τις πανέµορφες Πινακάτες, το Αρχοντικό Σακαλή αποτελεί τον ιδανικό προορισµό για διακοπές χαλάρωσης ακόµη και τον Αύγουστο, µετά από έναν χειµώνα γεµάτο υποχρεώσεις. Σκαρφαλωµένο σε υψόµετρο 560 µέτρων, το Αρχοντικό Σακαλή, οικοδοµήθηκε τον 18ο αιώνα, ακολουθώντας την πηλιορείτικη, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, µε τα γνωστά «σαχνισιά», ενώ η πέτρα και το ξύλο είναι τα βασικά του δοµικά υλικά.

Από την Δευτέρα 5/9, τα αδιάθετα δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016.

Αγροτουρισμός με τζακούζι σε στέλνει περίπατο

Στα… χαρτιά εξακολουθεί να παραµένει το θεσµικό πλαίσιο για τους όρους λειτουργίας του αγροτουρισµού στη Ελλάδα, αφού παρότι η σχετική νοµοθεσία ψηφίστηκε από τη Βουλή τον περασµένο Αύγουστο οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις δεν έχουν εκδοθεί ακόµη µε συνέπεια ο χώρος να θυµίζει ξέφραγο αµπέλι.

Μείζον θέμα για ΝΔ οι ελληνοποιήσεις στο γάλα

Mετεξέλιξη του πρότυπου κέντρου κτηνοτροφίας στη Βλάστη σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης σε θέματα κτηνοτροφίας και τυροκομίας προτείνει στους συναρμόδιους υπουργούς με σχετική ερώτηση, ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης.

Ο Αγροτουρισμός στον Βόρειο Έβρο

Συνέδριο με θέμα: Η Ανάπτυξη του Αγροτουρισμού στον Βόρειο Έβρο οργανώνει η Εταιρεία Έρευνας & Ανάπτυξης Βορείου Έβρου την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, στις 17.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορεστιάδας (Κωνσταντινουπόλεως 56).

Ειδικό σήμα αποκτούν οι μονάδες αγροτουρισμού

Η ανάγκη το θεσμικό πλαίσιο για τον Τουρισμό Υπαίθρου –Αγροτουρισμό να ολοκληρωθεί σύντομα στη χώρα μας, επισημάνθηκε κατά τη συνάντηση του ΔΣ του ΣΕΑΓΕ, με αρμόδιους Υπουργούς και συνεργάτες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία